Aankondiging: Sargasso’s 25-puntenlijst

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Sommige mensen ergeren zich mateloos aan Felix Rottenberg in DWDD. Ik persoonlijk niet, maar de laatste weken kreeg ik wel een vervelend gevoel als ik hem weer in de studio Plantage zag zitten. Rottenberg’s verschijning herinnerde mij er namelijk aan dat ik nog een berg reaguursels moest doorspittten opweg naar de Sargasso 25-puntenlijst. U weet wel: het idee dat Rottenberg in DWDD opperde dat “het verstandig zijn als PvdA, SP, GL, PvdD vooraf zouden afspreken: deze 25 punten gaan we in ieder geval uitvoeren”. Inmiddels zijn we alweer minstens vijf polderpeilingen verder en zijn de virtuele machtsverhoudingen tussen de partijen flink verschoven. Maar als we iets beloven dan doen we dat (bijna altijd) ook! Bovendien waren uw suggesties te waardevol om zomaar te laten liggen. Daarom gaan we volgende week maandag van start met het kiezen van de beste stellingen voor de 25-puntenlijst. Er kan steeds drie dagen lang op stellingen in een bepaald thema worden gestemd. Uiteindelijk gaan er per thema vijf stellingen met de meeste consensus door naar de definitieve 25-puntenlijst die zal worden aangeboden aan de verschillende fractieleiders. Uiteraard zal er traditiegetrouw ook ruimschoots gelegenheid voor discussie zijn, maar hoe en wat dat leest u hier maandag ..op Sargasso.

Reacties (5)

#1 KJ

Ik stem blanco, want ik stem tegen. Ik denk dat een links ‘bloc’ slecht is voor beleid, voor imago en voor keuze.

  • Volgende discussie
#2 HansR

GVD @KJ wat ben jij eigenlijk een negatieve reactionaire kankerpit. Tegen, tegen, tegen. Ga je eigen nest, de kleuterschool, bevuilen en krijg de vinkentering maar. Wat jij denkt is zo ongeveer het minst interessante wat ik hier op dit blog heb gelezen. En geloof me, daar moet je wel wat voor doen.

Weet je ook nog waar je voor bent?
Kun je ook vertellen waarom dat rechts is?
Kun je… laat maar.

*kost weer eens een teiltje vol*

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Hal Incandenza

@KJ en Hans
Gelukkig kun je niet blanco stemmen. Alleen niet.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 HansR

@Hal
Het is volstrekt irrelevant voor mijn opmerking of je al dan niet blanco kunt stemmen. Daar gaat de opmerking nl niet over.

*is in the mood*

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Hal Incandenza

@HansR
Ik bedoelde dat hij dus alleen “voor” kan stemmen. :) (ik ben wel in een goede bui!)

  • Vorige discussie