Is er een dokter in de studio?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Volgens Jan Leyers bleek er geen enkele dokter in Hilversum bereid om naar de studio te gaan en te kijken of ze wat konden doen voor Zomergaste Jolande Withuis die last had van een opkomende migraine. Waarom ze dat niet wilden, wil Jan Leyers niet zeggen. Wij vermoeden dat ze naar Zomergasten aan het kijken waren en niets wilden missen.

0

Reacties (7)

#1 Bismarck

Het zal niets te maken hebben met het feit dat het zondag was? Lijkt me knap als je dan een huisarts aan de telefoon krijgt. Het meest waarschijnlijk krijg je een telefooncentrale met een geneeskundestudent, die moet filteren op urgentie en dus een migraineaanval zeker niet zal doorschakelen.

#2 Max Molovich

Maar het landsbelang dan? Het landsbelang?

#2.1 Bismarck - Reactie op #2

Hallo zeg, het prins Friso niet!

#2.2 Max Molovich - Reactie op #2.1

Dat zou wel mooi geweest zijn, dat Jannetje Koelewijn en haar man naar de studio zouden zijn gegaan. Omdat ze ’toevallig’ in de buurt waren. En dat Jannetje vervolgens verslag doet in de NRC. Waarbij ze niet nalaat te benadrukken dat haar man het ‘ontzettend klote voor die vrouw’ vindt. Want hij kent de buurvrouw van de neef van Jolande Withuis en die spreekt altijd vol lof over de nicht van haar buurman.

#3 HansR

Deze zondag en maandag zijn bevatten waarlijk een terreur van komkommer

#4 Boer

Het internet linkt naar de tv en stukjes uit de krant om te gaan kijken , alsof een café zegt jongens bij de buren is het beter toeven..
Het subsidiegeld is op of men is ermee op vakantie.
Sargasso is tergend saai aan het worden..

#5 Sjoerd

Wat kan een dokter doen dan bij migraine? Helemaal niks, behalve pijnstiller voorschrijven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*