Wilders verklikt door fractiegenoten

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Wilders verklikt door fractiegenoten

Wel na bangmakerij door NCTb

0

Reacties (27)

#1 Eurocraat

Vooral hilarisch al die reaguurders bij Geenstijl die nu huilie huilie doen over dat Elsevier rechts heeft veraden en het allemaal een links complot is.

#3 Eurocraat

Moeilijk, moeilijk. Wie is er ongeloofwaardiger: Elsevier of Telegraaf/Spits? Als zelfs de rechtse kerk elkaar al in de haren vliegt, wat voor zekerheden hebben wij dan nog?

#4 Arnoud

Briljant. De PVV kan nu natuurlijk nooit meer zeggen dat de NCTb niet meer te vertrouwen is. Want dat zou betekenen dat hun ontkenning dat geen PVV-er gelekt heeft ook onbetrouwbaar is.

#5 Robert

Klikken is volgens mij het vertellen van wat iemand heeft uitgehaald of verteld heeft. Daar wat ze volgens de berichtgeving verteld hebben aan de NCTb totaal niet overeenkomt met de reeele inhoud van Fitna, kan men wellicht alleen maar spreken over het verschaffen van valse informatie. De NCTb komt me dan ook betrouwbaar over, daar nergens uit blijkt dat ze zich op enige manier gepakt voelen.

#6 Arnoud

@ 5: je kunt niet uitsluiten dat Wilders zijn film heeft aangepast. Oftewel: dit is het Fitna-debat revisited.

[Samenzweringsmodus] Het opvallende is natuurlijk dat dit wel een verklaring zou kunnen zijn voor het feit dat het kabinet wist waar Fitna over ging. Het kabinet beweerde in het Fitna-debat dat ze van Wilders de inhoud hadden vernomen, maar Wilders ontkende dit. Het zou natuurlijk kunnen dat het kabinet het van de PVV-ers had gehoord.[/Samenzweringsmodus] De grap van deze bizarre theorie is natuurlijk dat Wilders zou moeten toegeven dat zijn PVV-ers erachter zaten, om het kabinet in de problemen te brengen.

Nou, ik ben duidelijk toe aan vakantie. ;-)

#7 Robert

Ik denk dat de enige die er schade aan gaat lijden Elsevier is. Of ze moeten met de naam van het contact komen of met de namen van de 3 verklikkers. Wat beide niet zal gebeuren. Dus Elsevier op dezelfde hoogte als een of ander roddelblaadje.

#8 bougeluk

Hij heeft dus fet filmpje toch aangepast. Zelfs Wilders is een zeker dhimmitude niet ontzegd worden. Wie weet zien we hem binnenkort de hand van koning Abdellah van SA kussen en vergevennis vragende

#9 Robert

8@
GW komt niet verder dan Jordanie. Dus als GW niet naar Mekka kan komen, moet Abdullah maar naar Amman. Verder dacht ik dat mannen in het MO die elkaar ontmoeten elkaar kussen op de wang.

#10 Domino

Waarom wordt niet gewoon verwezen naar het artikel bij Elsevier?

#11 Eurocraat

Wij boycotten Elsevier vanwege hun houding ten opzichte van de politionele acties in de jaren `40.

#12 Joost

En natuurlijk omdat we de Telegraaf zo’n goede krant vinden!

#13 Domino

Whoehaha, wees dan consequent en negeer het gehele bericht, temeer daar de Telegraaf ook in de jaren ’40 al helemaal fout zat…. Ik wist niet dat jullie al zulke ouwe lullen waren trouwens! Gaan jullie door in opdracht van Donner, werken tot ver boven de 70?

#14 Eurocraat

Zeker, wij boycotten de NRC vanwege de negatieve commentaren van het Handelsblad over Domela Nieuwenhuis.

#15 Arnoud

@ 13: ja, maar wij hoeven ook nog maar eventjes.

#16 Domino

Ik denk niet nog lang genoeg te leven om ook al dat oude zeer nog tot mij te nemen.

Hopelijk heb ik jullie niet te zeer opgeschrikt op je oude dag….:P

#17 Chris

@13

Ja, zeg, je kan toch pas echt zuur links zijn als je lijf al langzaam begint weg te rotten. 124 jaar en ik typ al mijn stukjes met mn neus

#18 bougeluk

@9 je hebt gelijk dat mannen elkaar op de wang kussen. Dit geldt voor mannen onder gelijken. Een onderdaan kan zich het niet permitteren op gelijk hoogte te stellen met de hoogheden al daar! Hij krijgt de hand toegeschoven die hij op de rug en op de palm moet kussen als ie daartoe de tijd krijgt. Een snel teruggetrokken hand is namelijk een signaal dat men niet zo veel heeft met de betrokken onderdaan/dienaar.
Ou ja dat van Jordanie, daar heb je ook gelijk in.

#19 Robert

18@
Wilders is geen onderdaan van al die hoogheden en valt dus niet onder die regel. En leg me eens uit: die hoogheden waren laatst in Parijs en Sarkozy werd aardig afgelikt door ze. Het is ook geen publiek geheim dat Sarkozy van Joodse origine is. Joodse familie uit Thessaloniki in het Osmaanse Rijk. Ze waren ook bevriend met Ataturk, overigens ook van Joodse origine. Het lijkt me dat er iets in je uitleg niet klopt. Overigens komt het ritueel ook bij Christelijke gemeenschappen in het Midden Oosten voor. Het duidt dan niet op onderdanigheid of meerderwaardigheid maar op respect.

#20 bougeluk

@ 10, Domino, jij begrijpt weer de situatie niet. In het telegraafartikel staat wilders met een a4tje in de hand, dus niks aan de hand. je kan naar verwijzen, kopien, uitprinten enz. in Elsevierartikel staat koran achter de foto van wilders en dat is haram. dat is mag niet van allah, is haram, eg tffff. Jij verwijzen naar die foto, en misschien allah GC kqapüt makqen

#21 Robert

“Jij verwijzen naar die foto, en misschien allah GC kqapüt makqen”
Domino lijkt het me dus heel goed te begrijpen.

#22 bougeluk

@19 Sarkozy is natuurlijk president van een land, een machtige land zelfs. Hij is iets meer gelijk, dan gelijken! Je hebt idd jongeren die hand kussen van ouderen uit respect. (voor)hoofd kan ook. Dit is zeer gebruikelijk, niet alleen bij moslims. Maar de situatie van onderdanen tov heersers is iets anders. Hier zijn protocollen voor: hoe je moet komen aanlopen, hoe hand moet kussen, hoe ver je moet buigen en hoe terug moet lopen (o.m. niet met de rug naar de heerser) enz.
En dat verhaal over het joods zijn van Sarkozy is niet echt relevant voor meest (semi-) koningen en presidenten in MO. Ze begroeten de joodse leiders zoals zij alle leiders begroeten, zeker als het gaat om mensen Olmert, Shimon Peres, Avi Gill, Yossi Beilin enz.

#23 bougeluk

@21 zo heb ik het niet bekeken, maar je hebt gelijk. Domino lijkt met de opzet die link te hebben gemaakt!!

#24 Domino

@20
“Jij verwijzen naar die foto, en misschien allah GC kqapüt makqen”

Jeetje, maar ik kan je geruststellen, Allah maakt al eeuwen lang alleen moslims kqapüt en dat is dan de Allah die zich in de koppen van die moslims genesteld heeft, helemaal door hen zelf bedacht en altijd weer inzetbaar als valse belofte om daders te neppen.

Je moet de redactie niet zo bang maken met je verzinsels, ik lees dat er al één met zijn neus moet tikken en dan gaan die suggesties van jou niet in je koude kleren zitten.

En dat al die mannen elkaar en elkaars handen kussen heeft gewoon te maken met hun slecht onderdrukte homofiele inslag. Ze mogen niet uit de kast komen en daarom hebben ze al die rituelen verzonnen en vrouwen als tweederangs op de achtergrond gezet, het liefst totaal onzichtbaar.

En als Wilders voor een koran staat (was me nog niet opgevallen), is dat om aan te tonen dat de koran de oervorm van islamisering is. De inhoud ervan is grotendeels geleend van en aangepast vanuit de bijbel. De koran is dus de moeder aller islamiseringen.

#25 Teun

De NCTb ontkent

#26 bougeluk

@24 En dat al die mannen elkaar en elkaars handen kussen heeft gewoon te maken met hun slecht onderdrukte homofiele inslag. het zou mij niet verbazen als het zo is. Ze mogen niet uit de kast komen kan ook dat ze niet van die mooie kasten hebben. uit een lelijke kast durf je niet zo snel uit te komen!

ou en de GC redactie zijn volgens mij allemaal ongelovigen. zegaan door met typen. ook als het met de neus moet. met of zonder allah!

#27 Robert

Voortaan gebruiken we niet meer de term geleuter, maar gepeuter. Ook nog tweevoudig uit te leggen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*