1. 1

  Volgens hem probeert de NCTb in de brief zijn straatje schoon te vegen en speelt de organisatie een “politiek spelletje”.

  Wie maakt er nu een politiek spelletje van?!?

 2. 2

  Het Journaal heeft de brief van Hirsch-Ballin puntig samengevat, zojuist. Wilders is gevraagd of hij wilde weten van wat zijn uitspraken veroorzaken in de moslimwereld. Hij zei ja. Daarop kreeg hij te horen hoe het werd opgevat. En dat vatte Wilders op als een poging hem de mond te snoeren door te vertellen wat hij wel niet allemaal te weeg bracht.
  Tamelijk dodelijk voor Geert.

 3. 3

  Dodelijk voor Geert? Natuurlijk niet. Bij het klootjesvolk is alleen de eerste beschuldiging blijven hangen. Krijgt deze brief dezelfde aandacht? Nee.

 4. 5

  @2 wat ik ervan begreep is dat Wilders zich met name geintimideerd voelde doordat een medewerker van NCTb hem toevoegde: “zou je je toon niet eens matigen?” (dat is geen letterlijk citaat, maar iets in die trend werdt gezegd, volgens Wilders).

  Maar slap gelul van Wilders blijft het natuurlijk.

 5. 7

  onschuldig gevalletje domme afspraak en miscommunicatie of speelt hier toch meer. Als het gesprek inderdaad bedoelt was als veslag van de bedreiging voor nederlandse belangen vanwege uitspraken van Wilders snap ik niet dat dit een 2 op 1 gesprek was. Voor o.a. dit soort gevallen hebben we toch stiekem.

  Staat er in de brief ook iets over de door Wilders genoemde uitspraak en daaropvolgende correctie?