1. 1

  Waarom is dit nieuws? Had de Bijenkorf dan gesloten moeten blijven? En voor hoe lang dan? Wat een onzin. Het is heel erg dat een vrouw zo ziek is om naar beneden te springen en daarbij haar kind doodt, maar waarom zou de Bijenkorf dan dicht moeten? Dat is hetzelfde als dat de NS een dag al het treinverkeer zou moeten stilleggen elke keer als iemand zich voor de trein werpt.

 2. 2

  Nou, voor minder ligt het treinverkeer ook regelmatig stil.
  En de moeder… ze moet doen wat ze niet laten kan. Dat gedlt voor iedereen, maar val daar een ander niet mee lastig en sleep ook een ander(in dit geval haar kind) niet in mee.
  We leven in dolle, dwaze dagen waarin mensen dolle, dwaze dingen doen. Gewoon doorgaan of er niets aan de hand is? Mwah, een dagje rust in die mallemolen lijkt me helemaal geen slecht idee. Kun je je aandacht eens richten op mensen……….

 3. 4

  @3 – Ik hoorde pas na mijn reactie dat het idd niet haar kind was.
  Het maakt voor het al dan niet opengaan van de Bijenkorf niet uit of het haar kind was of dat van een ander.
  Mijn reactie ging namelijk over het zogenaamde nieuwsfeit dat de Bijenkorf openging na het drama van gisteren.

 4. 6

  Ja, zag ook dat ineens de titel van de link was veranderd. Wat verder niet uitmaakt, want ik blijf erbij dat de Bijenkorf best wat vaker dicht mag. haar eigen kind of dat van een ander, maakt niet uit. Het blijfts moord of minstens doodslag. Doe ik dat hier, dan is de straat zeker langer afgesloten voor het verkeer, voor het vereiste onderzoek, dan dat tijdje dat ze die winkel dicht hebben gehouden.