1. 1

  Klinkt als een eerlijke maatregel, iemand schiet een raket op 1 doel af en je laat een heel volk verkommeren en sterven als een reactie.

  Ze zeggen wel eens dat kinderen die misbruikt zijn zelf ook hun kinderen misbruiken. Zou dit ook voor volken gelden? Als je zelf als volk erg geleden hebt dat je dan veranderd in je eigen onderdrukkers zodra je de kans hebt?

  Dit zijn toch zaken die we als wereld gemeenschap niet kunnen pikken? Maar ja als het een “westers land” is dan mag je blijkbaar veel doen.

  Een heel volk, dat grotendeels niet verantwoordelijk is uithongeren en afsluiten van de buitenwereld is volgens mij een misdaad tegen de mensheid die maar net onder genocide staat.

 2. 2

  @2: “Een heel volk, dat grotendeels niet verantwoordelijk is uithongeren en afsluiten van de buitenwereld is volgens mij een misdaad tegen de mensheid die maar net onder genocide staat.”

  Je hebt kennelijk gemist wat zich de afgelopen jaren afspeelde. Palestijnen en moslims zijn minderwaardige schepsels die dit allemaal over zichzelf afroepen. En wil je ajb stoppen met je antisemitische geluiden ? Hoe haal je het in je hoofd om Israël te bekritiseren ?