1. 1

  Ook een gevalletje dubbele nationaliteit / moraal /belangenverstrengeling?

  Mag dit als voorbeeld voor andere PvdA afgevaardigden worden genomen? Allemaal koren op de molen van PvV. Verklaart waarschijnlijk wel e.e.a.

 2. 2

  Even kijken, het gaat om een raad bestaande uit o.a. de volgende ministers

  Ministre de l?intérieur
  Ministre des Affaires Etrangères et de la Coopération
  Ministre de la Justice
  Ministre des Habous et des Affaires Islamiques

  Het gaat de raad o.a. om het doeltreffend kunnen bijdragen aan de verdediging van de rechten en vrijheden van marokanen in het buitenland.

  Tja, dat lukt dus wel met de huidige nederlandse benoeming.

  Even zonder de wilderfobie. Hier behoren toch screening sirenes af te gaan?

  De franstalige site van de raad:

  http://www.ccdh.org.ma/_fr_rubrique.php?id_rubrique=8

 3. 4

  @2 Mee eens: Ook hierbij gaat het om “het is niet wie je bent, maar wat je doet”. Dat pleitte Albayrak en Aboutaleb keihard vrij, maar Arib heeft wel iets uit te leggen…

 4. 5

  In elk geval heeft PvdA zelf initiatief genomen. En transparantie is in dit geval het belangrijkst. Ze adviseert per slot van rekening alleen maar de PvdA en je kan veel leren van je vijand (niet dat ze dit is maar meer om aan te geven t verschil tussen advies en een bestuurlijke rol)

 5. 6

  @2 en @3: Jullie reactie valt ook onder beetje dom. Micha verwart zoals gebruikelijk hoofd- en bijzaken, en Spuyt gaat daar in mee. Ze zit in een commissie van 17 (waarvan 14 niet-Marokkanen) die een mensenrechtenorgaan (waar de gewraakte Marokkaanse hotemetoten inzitten) adviseert. Uit de Volkskrant.Was er dezelfde drukte gekomen als iemand in een adviescommissie van een adviescommissie in Israël of Engeland zat?