1. 3

  Mijn reactie: “wat had hij dan gedacht?”

  Ik denk dat het goed is dat Wilders eens met zijn neus op de feiten gedrukt wordt. Het is een illusie dat privacy-beperkende maatregelen en meer AIVD activiteiten alleen (potentiele) terroristen treffen. Meneer krijgt gewoon waar hij altijd om gevraagd heeft.

 2. 5

  Gelukkig betekent dit ook dat we mogen verwachten dat de AIVD Arib volgt. En die instantie is wat beter af te luisteren en de rooien zullen zo te lezen niet teveel probleem ermee hebben want ja ik hou ze er wel eraan dat we consequent zijn.

 3. 7

  Het lijkt me dat de beveiliging een beroepsgeheim heeft? Of ze kunnen natuurlijk gewoon Wilders’ beveiliging uit AIVD’ers laten bestaan natuurlijk. Lijkt me niet zo moeilijk te infiltreren.

 4. 8

  De AIVD ontkent ondertussen:

  De Telegraaf van vandaag 9 mei meldt onder de kop ‘AIVD had Wilders in het vizier’ dat de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst het Tweede-Kamerlid Geert Wilders (PVV) “jarenlang” heeft “geschaduwd bij bezoeken die de politicus bracht aan de Israëlische ambassade in Den Haag”. Het bericht in De Telegraaf is onjuist: er is nimmer onderzoek geweest naar de heer Wilders zoals in het Telegraaf-artikel beschreven.