Van Baalen: ‘Wilders is los’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Van Baalen: ‘Wilders is los’

Geert Wilders heeft zichzelf niet in de hand. Door zijn ongenuanceerde optredens heeft de fractieleider van de PVV een bescheidener rol in de politiek dan mogelijk was geweest. Dat zegt VVD-Kamerlid Hans van Baalen in ‘Veel gekker kan het niet worden’. Woensdag wordt deze journalistieke biografie over Wilders gepresenteerd.

Lees verder op DePers.nl

Reacties (2)

#1 Abhorsen

Wilders kan uiteindelijk nu ook niet anders meer. Ik denk dat een tijdje terug wel het besef bij Wilders is gekomen dat hij veel te ver is gegaan en inderdaad los was geslagen. Maar de koers die hij op is gegaan kan hij eigenlijk niet anders meer dan volgen.

Volgens mij is er op een gegeven moment wel het besef bij Wilders geweest dat door wat hij tot nu toe gedaan heeft het voor zijn leven een “gedane zaak is”. Hij zal de rest van zijn leven beveiligt moeten worden, ook 30 jaar na data. Zal altijd wel een gestoorde fundamentalist zijn die op een bepaald moment hem wil vermoorden als de kans er is. Zijn uitspraken en handelen zullen hem de rest van zijn leven achtervolgen.

En tja, als je toch niets meer te verliezen hebt? Dan kan je maar beter zo doorgaan. Kijken hoeveel mensen (ons) hij krijgt.

  • Volgende discussie
#2 micha

Losgeslagen vanwege extremisten. Dus Wilders is zoals hij zelf al aangaf een product van de negatieve kant van de islam?

  • Vorige discussie