1. 1

  ” Dat zal toch niets met de Nederlandse inspanningen te maken hebben om de daders achter de aanslag op de MH17 achter de tralies te krijgen”

  Welke inspaningen?

 2. 7

  Bloemen over een afstand van duizenden kilometers vervoeren naar een land waar ook hele mooie bloemen groeien.
  Waarom doen we dat eigenlijk?
  Het blijft decadent gekkenwerk dat alleen mogelijk is dankzij goedkope, makkelijk winbare aardolie (die we overigens uit Rusland importeren).
  Het moet stoppen, liever vandaag dan morgen..

 3. 8

  Welke inspaningen?

  @1 Nederland is een van de landen die zich hard maken voor een MH17 Tribunaal. De rapporten die in de richting van de Russen wijzen als daders komen ook uit Nederland.

  Dat ontgaat ze in Rusland heus niet. Vandaar de dreiging met die boycot.

 4. 11

  Ik zie niet waar die Russen zich druk over maken, wel of geen tribunaal, mochten de Russen er achter zitten dan kunnen de daders toch niet uitgeleverd worden omdat de Russische wet uitlevering van onderdanen verbied.
  Zo’n wet zou Nederland ook moeten hebben (Duitsland heeft um ook).

 5. 12

  Blijkbaar zitten er geen “smetjes” aan gejatte gegevens van faculteit Technische Natuurkunde binnen de afdeling Photonics en Semiconductor Nanophysics, die dictator Poetin wel volgaarne importeert.
  ;-)

 6. 13

  @8:
  Het is show, een grap. Iedereen met een halve hersencel wist dat dat gevetood zou worden. Er is niks bereikt. Rutte, Timmermans en de rest moeten zich schamen. Totaal ineffectief en tandeloos buitenlands beleid.
  Het is geen eens een serieuze poging te noemen.