1. 5

  @Steeph
  Groot gat in je kennis van de MO geschiedenis lijkt me.

  Het belangrijkste is eigenlijk dat ze dit toen deden omdat er anders nog veel meer smeerlapperijen aan het licht zouden komen.
  Zoals het feit dat ze waarschijnlijk geen zelfverdedigingsoorlog voerden maar eigenlijk met trukjes de aanval zelf opgang gebracht hebben.

 2. 8

  Steeph: ‘Thx. Had ik gemist.’

  Het uitgebreide verhaal is nochtans te vinden op een eenvoudige url:

  http://www.ussliberty.org/

  @BramVL: ‘Zoals het feit dat ze waarschijnlijk geen zelfverdedigingsoorlog voerden maar eigenlijk met trukjes de aanval zelf opgang gebracht hebben.’

  Zoals het deze keer ook is gegaan…

 3. 13

  1962 al? Daar weet ik niks van. Hier heb je Kissinger (en Giulani) in 1972:

  “The group was formed in September 1972 by President Nixon after Palestinian commandos slaughtered 11 Israeli athletes at the Munich Olympic Games…..The committee involved people as diverse as Henry Kissinger to a young Rudolph Giuliani, the once-secret documents show.”

  http://www.pentagonresearch.com/norad.html

  (Toch goed van Sargasso dat ze ons gewoon laten schrijven. Misschien omdat de draad al wat naar beneden is gezakt, maar het blijft toch een risico voor een serieus weblog.)

 4. 14

  @zutman

  Maar je begrijpt toch wel dat “ze” jou in een sandbox laten? Zodat de reacties gemonitored kunnen worden, en “ze” een beeld kunnen vormen wie te dicht bij de echte waarheid komt!

  Of misschien hoor jij er wel bij!! Ik bedoel, waarom ben jij niog niet geelimineerd? Hm? waarom laten “ze” jou je gang gaan? hoogst verdacht allemaal..

  (Lutser)

 5. 17

  HAHAHAHAHA
  inz Franco´s running joke.

  Wel vreemd hoe snel alle torrents doodgaan.
  Ik maak een nieuwe aan en hup in amper uurtje tijd isssie dood.

  Mocht iemand de docu (300mb) willen van de BBC over de Liberty, moetie maar ff gil geven.

 6. 19

  Komkom, Pelayo, je hoeft niet zo trots met je Sargasso-t-shirtje voor mijn neus rond te paraderen. Ik vind dat 9/11 niet op een serieus weblog thuishoort, dus dat verwoord ik even voor Sargasso.