Zweden als eerste met ambassade in Second Life

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Yevgeny Podorkin

Ik ken het alleen van over horen zeggen/ lezen dat second- life. Maar: loopt er óók een soort van Verdonk rond in misschien….of écht (tijd zat nu) onder een nick.

Vraag me af of ze dan gewoon verder gaat met uitzetten. En dan onder welke nick….

  • Volgende discussie
#2 Tsjech

De wereld is gek. compleet gestoord.

Of de hele wereld is normaal…en ben ik het die gek is…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 RonvO

Ik loop er nu een paar weken rond (als ik de kans krijg, het systeem loopt regelmatig grandioos vast). Een vreemd, surrealistisch en vooral kapitalistisch wereldje, hoor… Maar ik wil dit soort ontwikkelingen wel meemaken. Als verwoed sf-lezer sinds mijn tienerjaren (en die liggen al een tijdje achter me) zie ik nu dingen gerealiseerd worden die ik destijds al fascinerend vond, (inclusief de negatieve kanten).
En het is toch wel een beetje verslavend…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Ruud Oost

Belachelijk….

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 RonvO

Ach…
(haalt schouders op)

  • Vorige discussie