Zoek het nieuwsfeit

‘Hirsi Ali het land uitgevlogen’ kopte het journaal gisteren. Even maakte mijn hart een klein sprongetje van vreugde, maar het bleek te gaan over de onderduiking van Hirsi Ali in het buitenland. Ze was namelijk met een Orion verkenningsvliegtuig van de marine het land uitgevlogen.

Wat is het nieuwsfeit precies? Dat de Orions toch nog nut hebben en we Valkenburg moeten openhouden? Dat Ayaan in een luidruchtig vliegtuig is getransporteerd omdat ze niet even op een beter vliegtuig kon wachten? Dat parlementariers geen businessclass meer vliegen? Dat de dreiging pas n

 1. 1

  Met een F16 keihard op de belgische grens aanvliegen, dan hard op de rem trappen en op die rode schietstoelknop drukken zodat Ayaan met een mooie boog Egypte induikelt.

  Misschien dat ze daar dan nog wat aan emancipatie in de buitenwijken van Cairo kan gaan doen? Samen met haar boezemvriend Leon -god o god wat schrijf ik toch slecht- de Winter.

 2. 2

  Lijkt me wel het makkelijkst. Of we overtuigen haar van ons gelijk met de “How to argue with females” post in Waan van de Dag.

  Maar… Is ze wel een vrouw? Ze is toch besneden?

  (Satanisch lachje)

  (Kijkt beschaamd om zich heen)

 3. 4

  Ach, het was volgens mij alleen maar deel van de actie om politici met afwijkende meningen bang te maken en de mond te snoeren.

  Als een Beatrix veilig is op Huis ten Bosch kan een Hirsi Ali echt ook wel ergens in NL veilig wonen. Ze wordt nou niet echt door de meest geavanceerde vijanden bedreigd! (in jurken fietsende geloofsfanatici)

 4. 6

  Een in een jurk fietsende fanaat met genoeg van nieuwjaar opgespaard vuurwerk onder zijn jurk kan erg effectief zijn hoor.

  Via de achtertuin op m’n werk kan je in de achtertuin van Cohen komen. Te makkelijk, had zij er maar gewoond, hem kan ik nog wel lijen…

 5. 9

  @Henk Nu leg ik juist weer een andere link door jouw opmerking die ik nog niet gemaakt had…

  Overigens vind ik het wel van de zotte dat je iemand op staatskosten met een Orion naar de VS moet vliegen, terwijl er verschillende safehouses van justitie in Nederland zijn. Of anders in een hutje ergens in de Weerribben. Het schiet gelijk weer helemaal door…

 6. 11

  Praetoriaan: ging ze helemaal naar de VS ?!!
  Zeker een paar weekjes loungen in het New Yorkse appartement van boezemvriend Leon -god o god wat schrijf ik toch slecht- de Winter ?!!

 7. 15

  En dat zou ook verboden moeten worden. Kunnen we dat soort mensen niet aanpakken op grond van een of andere anti-terrorisme wet of zoiets? Net zoiets als vogelaars, maar dan zonder geitenwollensokken :)

 8. 16

  Dat is nog eens nieuws! nieuws over nieuws dat je geen nieuws vindt! Zo lust ik er ook nog wel een paar! “Zoon Mandela overleden aan aids” vind ik dan ook wel een stukje waard, of “agent zwaargewond na dollemansrit in Amsterdam”.. (nu.nl)