Zijn ze nou helemaal van de pot gerukt?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Hirsi Ali heeft een slechte jeugd gehad, oké, een HELE slechte jeugd. Om van dat trauma af te komen maakt ze filmpjes die sommige mensen niet leuk vinden. Eén van die mensen vond het zelfs zo niet leuk dat hij daarvoor Theo van Gogh als een varken slachtte. Dat vond de rest van Nederland dan weer niet oké, en begon alle Moslims over één kam te scheren.

Het gevolg: Pyromaantjes dachten eindelijk eens een reden te hebben om hun ding te doen.

Goed, daar zijn we nu wel weer zo’n beetje overheen geloof ik, maar nu hoor ik dit. Hebben ze nou helemaal niets geleerd van de afgelopen maand? Wat denken ze, “Laten we nog even wat meer begrip kweken voor de Moslims in Nederland?”.

Dit is een kansloze rechtzaak. Wat willen ze hiermee bereiken? Een rechtvaardiging voor een eventuele moord? “We hebben het via de rechter geprobeerd, en dat werkte niet. Dus laten jullie ons geen andere keus”.

Deze rechtzaak kent nu al alleen maar verliezers.

Reacties (3)

#1 Bullit

Alleen maar verliezers? Denk eens aan het uurtarief van meneer Moszkowicz!

  • Volgende discussie
#2 Sketzer

Wat een zeikerds die moslims zeg. Ze moeten maar gewoon accepteren dat je hier in Nederland gewoon kritiek mag geven op alles en iedereen. Hup, rechtzaak gesloten!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Mark

Dat is nou de moderne rechtsstaat in actie. Ben je het ergens niet mee eens (en je wil geen moord plegen), dan klaag je de ander toch aan? Zo drukken allerlei onnodige zaken op onze rechters, die toch al vaak achterlopen.

  • Vorige discussie