1. 7

  Mooi Mark maar toch, beetje een naar gevoel met dit alles. Weet ook niet hoe het gaat in voetbal, wellicht een waan van de sportdag. Toch vind ik de actie van die man niet kloppen. Je wist al vantevoren dat hij met een verhaaltje uit die hoek zou komen en eigenlijk geloof ik er geen bal van, te voorspelbaar.
  Zag ergens half 80 een amerikaanse film waar een in een stadion gespeeld werd tot in de dood, a la Romijns Theater. Een stap terug, maar wie ben ik een droogkloot wellicht.

 2. 8

  Kom kom Larie voetbal is maar een spelletje en niemand is gewond geraakt. Best wel humor dat Materazzi tegen de lamp loopt toch? Die italianen hebben de boel wel degelijk opgelicht:)

  Bovendien niemand praat over die elleboog van De Rossi op McBride zijn hoofd. Daar spoot gewoon bloed uit en die man was ook al wat ouder.

  Allemaal hypocriet en overdreven gedoe dus. Mensen hebben ZiZou op een voetstuk willen plaatsen en hem tot een soort van halfgod gemaakt en dan verdorie blijkt het gewoon een mensenvoetballer, bah! ZiZou is niet fout de mensen die hem overdreven op een voetstuk plaatsten zijn fout:)

 3. 10

  Bij , die italianen, haak ik al af MP, hoe kan je dit zo stellen. Het gaat mij om een voorval uit wellicht gemeende boosheid die naderhand door EEN van de betrokkenen geplaatst vanuit de weloverwogen slachtofferrol. Dan heb ik al gegeten zeg maar. Kan me wel vinden in je bewering dat deze man op een voetstuk is geplaats. Wel een tijdstekende plaatsing en dat dit moet maakt me sombertjes soms.

  Voor mij geldt wat verbaal op je afkomt is lucht en het effect op mij wordt bepaald door de plaats die de windmaker bij mij heeft.

 4. 11

  @Larie,
  Hm, hm oke misschien ben ik wat te lichtvoetig met mijn ironie en cynisme. Er stond wel een smiley hoor, ik verwees eigenlijk naar het schandaal in Italie en ook het hoge schwalbegehalte van het italiaanse voetbal. Kopstoten horen in princiepe niet thuis in het voetbal maar dat zuiggedrag ook niet.