1. 8

  Toch leuk om te lezen en weer even terug te denken aan de tijd. Net als waarschijnlijk de meeste personen hier heb ik een groot deel van de geschiedenis van WWW toch wel van redelijk dichtbij meegemaakt (kan me Netscape 1.0 nog goed herinneren). Eigenlijk jammer dat ik mijn eerste homepage kwijt ben geraakt (destijds gemaakt bij dds, want gratis).

 2. 11

  @Sil
  die kennen we denk ik allemaal nog wel.
  Bij ons vooral shocking omdat we via werk van pa enkele uren per maand gratis mochten bellen.
  Was dus voor het eerst dat er een telefoonrekening thuis binnenkwam.

 3. 13

  @Sil: Bij ons was de uni er vroeg bij. Al begin ’95 WWW. Daarvoor was internet idd gelijk gopher en FTP en remote logins op dds. Was irri toen WWW kwam, binnen een paar maanden wilde ineens iedereen achter de computers met internetverbinding. Daarvoor was er altijd plek.

  Je wayback machine werkt ook nog een beetje trouwens, stukjes van mijn oude web-pagina’s zijn terug te vinden! weemoed…

 4. 14

  Ja, gefeliciteerd allemaal. We kunnen nu toch wel duidelijk stellen dat het www ervoor heeft gezorgd dat het internet niet meer weg te denken is! Wow, de goede oude tijd, en wat gaat het allemaal snel…

 5. 16

  ik vraag me soms is af wat ik zou zijn geworden moest ik 30 of 40 jaar eerder zijn geboren.
  IT’er zou moeilijke zaak zijn geweest wegens geen computers.

  ’t Gaat idd allemaal snel