1. 3

  @1:

  mijn mening over die Daan Roosegaarde is met geen kots te beschrijven.

  Probeer het eens met woorden. Ik ken die hele man niet. Wat is er precies mis mee?

  Overigens denk ik niet dat Wilfried de Jong de aangewezen persoon is om Wouter Bos eens flink op de pijnbank te leggen. En dat zou wel moeten.

 2. 4

  Met kots is het al niet te beschrijven, zoals gezegd, gewoonweg omdat er niet genoeg kots in de wereld is … maar in woorden wordt het nog lastiger.

  Even denken. Hmmm … Ken je dat gevoel als je tegenover Beau van Erven Dorens in de trein zit, in dat lange stuk tussen Apeldoorn en Amersfoort, en dat hij zichzelf dan begint te betasten terwijl-ie je maar blijft aankijken, en als je dan koppig uit het raam blijft kijken in een futiele poging hem wijs te maken dat je echt niet doorhebt wat hij aan het doen is, en ondertussen met behulp van de technieken die je met je psychiater hebt doorgenomen het ongemak en de aantasting van het vanzelfsprekende recht om niet met zoiets geconfronteerd te hoeven worden mentaal probeert te blokkeren, dat dan net ineens het angstaanjagende besef van wat het allemaal impliceert als er geen god bestaat echt goed tot je begint door te dringen? Op een regenachtige dag maar net op een moment dat het niet regent? Nou, zo’n gevoel dus … dat laat hij een beetje bij me achter.

  Ik sluit niet uit dat het iets persoonlijks is.

  Misschien kun je dit DWDD-fragment bekijken, wie weet bekruipt hetzelfde gevoel je.

 3. 6

  @4:

  Misschien kun je dit DWDD-fragment bekijken, wie weet bekruipt hetzelfde gevoel je.

  Ik vind die ‘Marbles’ dan wel weer prefect bij de charmes van Almere passen.

 4. 8

  @4:

  Even denken. Hmmm … Ken je dat gevoel als […] Nou, zo’n gevoel dus … dat laat hij een beetje bij me achter.

  Ik sluit niet uit dat het iets persoonlijks is.

  Je hebt het wel mooi opgeschreven ;-)

  Misschien kun je dit DWDD-fragment bekijken, wie weet bekruipt hetzelfde gevoel je.

  Door je introductie was ik op het ergste voorbereid, maar hij viel me daardoor nog wel enigszins mee. Gewoon de zoveelste oninteressante zwetskous die in dat programma zichzelf mag komen promoten. Het echte walggevoel heb ik eerder bij de presentator. Dat is ook de reden dat ik nooit naar DWDD kijk en dat ik nu ook niet meer dan een paar minuten van het fragment gezien heb.

 5. 9

  @5:

  @3: Wouter Bos op de pijnbank, prima. Maar tijdens Zomergasten? Lijkt me nou niet direct het aangewezen podium daarvoor.

  Misschien is dat ook wel de reden dat het soms een wat slaapverwekkend programma is.

  Maar goed, we weten nog niet hoe De Jong het gaat aanpakken. Hoe dan ook denk ik niet dat hij vat zal kunnen krijgen op gladjanus Bos.

 6. 10

  Hans van Teeuwen zal wel voor de nodige kijkcijfers zorgen. Ben benieuwd hoe Wilfried de Jong met hem een gesprek gaat aanknopen.

 7. 15

  Ik voorspel dat ik dit de beste afleveringen ga vinden:

  1. Hans Teeuwen
  2. Beatrice de Graaf
  3. Nelleke Noordervliet

  De rest zal ik door vergelijkbare maar ongerelateerde toevalligheden waarschijnlijk mislopen.

 8. 16

  Met alle respect maar Daan Roosegaarde….WTF??? Ik ben geen grachtengordel-intellectueel maar die andere gasten ken ik tenminste en kan ik ongeveer beschrijven wie het zijn en wat ze doen/gedaan hebben maar…zeker na het zien van dat stukje….weer een onzin-uitkramer die vooral zichzelf goed verkoopt (want wat ie nu exact doet voor de kost ontgaat mij nog een beetje….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren