1. 1

  Yep het is niet voor niets dat ondanks alle voordelen van de huidige euro, het uit de euro stappen serieus moet worden overwogen. We blijven anders bakken met geld in een oneindige put dumpen dat we beter in het verbeteren en verduurzamen van onze eigen economie kunnen steken.

 2. 4

  Goedkoop jatwerk met een hehe-conclusie: de vijf grootste geldschieters aan de PIGS zijn vijf grote Italiaanse en Spaanse banken. Ja, he he. @#1: heeft dus ook niet al teveel met de euro te maken: ze hebben hun eigen kredietbel opgeblazen.

 3. 5

  In de reacties onderaan merkt iemand fijntjes op dat het ongedekte schuldenpapier van de US in 100 dollar biljetjes op deze manier een snelweg van meer dan 1050 kilometer zou vullen.

  Hoezo Europese schuldencrisis?

 4. 9

  Waarna de gulden dik instort, omdat hij eigenljik altijd al een “Euro” was. Maar toen was hij gewoon met nauwe band aan de Dmark gelinkt :). Maar ja… dat zegt de super nationalist natuurlijk er niet bij ;).

  Zonder Dmark was de Gulden niks meer dan de Deense Kroon geweest in eenheden, misschien iets meer waard, maar zeker geen 1.129 Dmark ;)… constant ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren