Weer VVD’er weg om ‘integriteitskwestie’

Deze keer gaat het om wethouder Huub Eitjes van de gemeente Maassluis.

Zijn broer, Pim, schoof zichzelf eerder naar voren als betaald interim-directeur van het plaatselijke theater, dat subsidie ontving van de afdeling Financiën, waarvoor wethouder Huub verantwoordelijk was.

Erg dubieus, maar nog niet dodelijk.

Dat veranderde toen bleek dat de betaling voor de werkzaamheden van broer Pim werd gedaan aan een van de bedrijven van wethouder Huub.

Huub Eitjes handelde naar eigen zeggen ‘te goeder trouw’.

Open waanlink

 1. 2

  Gelukkig dat de integere mensen allemaal blijven zitten.

  Geen enkele vorm van vriendjespolitiek, toeschuiven, steekpenningen, belangenverstrengeling, handjeklap, voorgekookte besluiten, enz. Nee, nog noooooooit meegemaakt!

 2. 3

  “Weer VVD’er weg om ‘integriteitskwestie’”

  En dat is nieuws, want?

  Zoekmasjien (rechtermuis) maar ‘es op het volgende; ‘Corrupte VVD-er du jour’

  Zelfbenoemde ‘Liberalen’ en ‘integriteit’ gaat (juridisch & historisch vaak) niet samen. Mede daarom zie/ hoor je bij iedere VVD-congres dezelfde juichaapjes hun robot-act doen, als er ‘een sneer’ (Hoi, Mark!) wordt gegeven naar ‘die Socialisten’.

  Die overigens, samen met ‘die Communisten’ als eersten werden ‘afgevoerd’.

  Fuck your framing, period.

 3. 4

  Wiegel, een van de (ex)boegbeelden heeft ook al problemen.

  In het “Dagblad van het Noorden” van vandaag het bericht, dat (gisteren voor de rechtbank in Leeuwarden) de “Claimstichting” geld van hem eist, namens de obligatiehouders van het “Fonds Bouw State V “, omdat hij als toezichthouder (opzettelijk)verzuimd heeft goed toezicht te houden.

  Beslag op zijn huisjes in Diever en Oudega.

  Hoe dan ook, hij heeft in ieder geval slecht gefunctioneerd; wat (helaas) over het algemeen gebruikelijk is bij toezichthouders ;-)

  Gaat om deze kwestie:
  http://www.quotenet.nl/Nieuws/Aangifte-van-fraude-tegen-Bouwhuis-Vastgoed-43611

 4. 5

  Ben benieuwd of er vandaag ook gerept wordt over PVDA er Bert de Vries, die de PVDA beschuldigd van teveel invloed van de moskee.
  Zal wel niet. VVD bashen is veel leuker.

 5. 8

  @6 Volgens mij is dat niet meer dan 100+ woorden uit de duim zuigen gebaseerd op 280 karakters. Moderne journalistiek noemen ze dat volgens mij.

 6. 10

  @5:

  Ik heb de berichtgeving gezien. Sterker nog: ik ben verschillende websites gegaan, omdat ik het interessant nieuws vond.

  Maar nergens wordt het concreet.

  In welk opzicht is de invloed van ‘de moskee’, zoals de Vries claimt, te groot binnen de Utrechtse PvdA? In welke standpunten komt dat tot uitdrukking? Welke kandidaten ‘afkomstig uit de moskee’ staan vijandig tegenover een seculiere samenleving?

  Het enige wat vooralsnog in de berichtgeving terugkomt, is dat de fractie een werkbezoek aan ‘drie moskeeën’ heeft afgelegd.

  Nou, nou.

  Als er concretere punten naar boven komen, is dit wellicht nieuws.

  Maar – nog los van de vraag of dit überhaupt waar is – zolang De Vries niet met concrete claims komt, gaat dit helemaal nergens over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren