Waarom wordt een zaak tegen de Nieuwe Black Panters geseponeerd?

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Waarom wordt een zaak tegen de Nieuwe Black Panters geseponeerd?

Volgens conservatieve media (Fox News) wil Obama een zaak tegen de New Black Panter Party niet doorzetten omdat hij ook zwart is. Een geval van racisme dus! Maar waarom wordt daarover in de overige media niet over berichten?

0

Reacties (3)

#1 pedro

Omdat FOX door de rest van de media niet echt serieus genomen wordt, natuurlijk. Het cry wolf effect. Te veel van hun verhaaltjes blijken niet waar of zwaar overdreven te zijn. Zoiets werkt een poos lang, maar daarna zijn die verhaaltjes alleen nog maar preken voor eigen kerk.

#2 Michel

@1 ik zal een wat langere reply schrijven – ben al bezig – over deze zaak en andere soortgelijke gevallen.

Het korte antwoord op je vraag staat in de link:

debunking the loony NPB story would unleash the right-wing wrath, which is never fun. (Newsroom careers have been cut short because of it.)

Vertaald: men draait om de hete brei heen, niemand heeft zin om er zijn handen aan vuil te maken. En vuil is het wat FOX doet.

#3 pedro

@2: komt volgens mij op hetzelfde neer. Flinterdun verhaaltje, enorm aangedikt door FOX. Als je er op reageert, wordt je verplicht niet alleen op de zaak zelf in gaan, maar ook alle overige aantijgingen door FOX te ontmaskeren. Iedere keer, als je één verdachtmaking van FOX te kijk stelt, verzinnen zij weer 2 nieuwe aantijgingen. Soms is het beter ze in hun eigen sop gaar te laten koken: laat ze maar blijven zeuren, tot er eindelijk een proces komt en hun aantijgingen niet de moeite en het geld waard blijken. Reken daarna uit hoe veel geld zij de belastingbetaler hebben gekost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*