VVD Zuid-Holland: ‘klimaatverandering is complottheorie’

Volgens VVD-Statenlid Frits Paymans wordt klimaatverandering niet veroorzaakt door de mens. De wetenschappers die het tegendeel beweren zijn in zijn ogen niet te vertrouwen. ‘Net zoals in alle andere complottheorieën kan dat georkestreerd zijn,’ vertelt Paymans.”

Het staat u vrij om met uw hoofd enige malen tegen een stevige stenen muur te bonken. Begrijpelijk onder deze omstandigheden.
Knap als u trouwens het eind van het interview haalt.

Open waanlink

 1. 1

  “Hij is van mening dat multinationals achter het complot zitten. ‘Shell en Heineken zijn voor niets aan het vergroenen, want dat is waar de subsidies te halen zijn.'”

  Toen had ik het al niet meer. Toegegeven, wel een nieuwe invalshoek…..

 2. 8

  Ze lopen een paar stadia achter bij VVD Zuid-Holland. Ze zitten nog in Stadium 1: Ontkenning, terwijl de meeste VVD-ers al in Stadium 3 zitten: We kunnen er toch niks aan doen.

 3. 9

  Complotdenken is in. Het zijn natuurlijk niet de multinationals die hier achter zitten. Het is zoals Trump al aangaf een complot van de Chinezen. Door massale uitstoot van broeikasgassen veranderen ze het klimaat en vervolgens gebruiken ze het veranderd klimaat om de markt voor zonnepanelen over te nemen. Of iets dergelijks. Misschien dat ze bij de Speld het een en ander weten. Anders misschien wel bij de redactie van de Fabeltjeskrant van Wakker Complotdenkend Nederland.

 4. 10

  Ook de AD groep doet vrolijk mee aan complot theorietjes.
  Voor de liefhebber: http://www.ad.nl/binnenland/wierd-peilt-de-stemming-klimaatverandering-is-een-religie~ab8827eb/
  Dit doet het ook altijd goed. De linkse Kerk, Klimaat religie, subsidievreten en geklaag over censuur. De hele riedel komt weer eens langs. En het werkt heel goed. Nederland is er niet in geslaagd om de CO2-emissies te reduceren. Men doet dan ook weinig moeite. Geen wonder als de grootste partij van wakker Nederland niet mee wil doen aam deze linkse hobby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren