1. 1

  Ook opvallend: Frits Wester zegt loft-uitingen i.p.v. lof-tuitingen.
  Ik altijd vind dat mensen een beetje door de mand vallen als je aan hun uitspraak kan horen dat ze niet snappen wat ze voorlezen.

 2. 3

  Tss, zo’n 5 minuten weggelaten, waarin Rutte onderstreept waarom de bezuinigingen zo belanrijk zijn. Samengevat in minder dan 5 minuten: er zijn nog wat rekeningen te betalen en u gaat dat doen.

 3. 11

  Van de week met een half oor naar dat gesprek op BNR geluisterd (de Jager, Jacobs. Vermeend – geloof ik, in ieder geval de minister, de hoogleraar en een ex-minister) waarin Jacobs/de hoogleraar zo’n beetje de mond gesnoerd werd.
  Op een gegeven moment verflauwde m’n aandacht omdat het mij allemaal een beetje te technisch wordt zoals ik al ergens eerder vermeldde.
  Maar gelijk in het begin viel al een uitspraak van de vlotte babbelaar de Jager (iig de minister) me op: het overgrote deel van de overheidsuitgaven komt ten goede aan de burger, dus of je nou minder aan die burger geeft door bezuiniging op overheidsuitgaven of meer van die burger neemt door lastenverzwaring, het resultaat is hetzelfde.
  Daarmee de hele verdere discussie tot een semantisch spelletje reducerend.

  Hij zei het niet in die woorden, maar het was in mijn oren wel de crux.

 4. 12

  @10 “Belangrijk punt wat eruit is geknipt is de kritiek dat er helemaal geen 18 miljard wordt bezuinigd”.

  En dat feit zit links van de daken te toeteren ? Hahahaha. Rutte is dus een stuk beter bezig dan jij veronderstelde.

  #ironie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren