Vrouwen worden rechts door linkse mannen…

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (18)

#1 Collie

Fookin’ columnists…

#2 Dimitri

het schijnt dat rechtse mensen ook grappiger zijn, niet van die verzuurde linksmenschen die zich het leed van de hele wereld willen aantrekken.

#3 mango

Belachelijk stukje over de kink van Theodor Holman voor strenge wijven. Snap niet waarom het gelinkt is.

@ Dimitri, mensen die kunnen relativeren hebben wellicht meer humor. Dat is niet links of rechts

#4 mango

vind het vooral dom stukje omdat het overduidelijk is geschreven voor iemand die nooit Amsterdam uit komt. Gelukkig denkt ie over zijn opheffers voor De Groene langer na. Soms. De helft vind ik interessante orginele bijdragen aan maatschappelijke discussies, de andere helft gaat vaak over hoe moeilijk het is een miskende schrijver te zijn.

#5 mango

@ Dimitri

jij vindt de gemiddelde GS-schreeuwer niet verzuurd?

#6 KJ

Je hebt wel eens van die cartoons waarbij je ziet wat een hond hoort als een mens een heel verhaal tegen ‘m aan het houden is. Zo van: bla bla bla bla bla bla bla HECTOR bla bla bla bla bla bla bla ETEN bla bla bla bla bla bla POES bla bla bla bla bla enzovoort. Zoiets overviel me ook bij het lezen van dit stukje. Alleen zaten die gecapitaliseerde woorden er dan niet tussen.

#7 rogier
#8 parallax

Ah, Theodor zoekt zijn niche weer op.

#9 Anton

Discriminasie. Als rechtse man die het gezeik van die linkse wijven (m/v) zat is tel ik weer niet mee he?

#10 Spam

Ik vond zijn column over Harry leuker.

#11 Jay

Bizar slechte column, soft geleuter. Next!

#12 Anoniem

Zeiken met ij, wat een tenenkrommende spelfout.

#13 AntonB

Ik ken hier in de stad een paar van die schattige, naïeve Groenlinks/PvdA dames die na jarenlang door groepjes Noord Afrikaanse medelanders lastig gevallen te zijn en in enkele gevallen zelfs betast en beroofd, opeens een stuk rechtser werden. Heel raar ik begrijp ook niet hoe dat kan, ze vonden die multi cult dingen daarvoor juist altijd zo enig.

#14 KJ

Tja. Ik trek ook altijd schattige, naïeve Groenlinks/PvdA dames uit mijn aars. Maar dat komt omdat ze de kleur bruin zo aantrekt. Het is lastig zitten, dat wel.

#15 MaxM

Bitches be crazy.

#16 Holmalloot

Dit is een tamelijk stom stukje tekst. Deze man is al een aantal jaar erg in de war. Goed te begrijpen dat hij dan dit los durft te laten.

Inhoudelijk: ik ken erg weinig vrouwen die zich rechts of links noemen. Dat links-rechts denken is volgens mij vooral een Holman-achtige mannendingetje…

#17 KJ

Nou, als je op de kunst-academie hebt gezeten zoals ik, dan ken je, dat kan ik je verzekeren, voldoende vrouwen die zich links noemen. Die zelfs hun hele vrienden-kring purgen omdat ze plotseling hebben ontdekt hoe links ze eigenlijk wel niet zijn. Een pijnlijke ervaring, dat kan ik je wel vertellen.

#18 Vincent van der Goes

Vrouwen willen geen man meer die principes heeft maar er in het dagelijks leven niet voldoende naar leeft. Een man die helemaal geen principes heeft is veel sexier, aldus de schrijver. Bedankt voor dit verhelderende inzicht, meneer Holman.

Stukje over Harry (zie @10) was inderdaad leuker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*