1. 4

  En als je zo’n ding uitdeelt, zeg je dan “hee meisje, wil je een liberaal in je voelen?” Alleen maar opdat ik er als valse ridder dan schande van kan spreken, natuurlijk ;)

 2. 10

  Hoezo? Hebben ze daar dan allemaal een geslachtsziekte? Dan zou dit een humane geste kunnen zijn jegens buitenstaanders waar ze opgewonden van raken.

  Of willen ze suggereren dat juist alle ánderen een geschachtsziekte hebben en dat je dus als liberaal altijd op moet passen? Zelfs als je het in Kunduz met Jolande Sap doet?

  Of kun je je – in hun beleving – alleen maar liberaal voelen, als je aan het neuken bent? Dat is niet het moment, waarop de hersenen het beste werken. En kort daarvoor ook meestal niet. Zijn hun ‘denk’beelden daar het bewijs van?

 3. 11

  Naast bescherming tegen geslachtsziektes doen condooms nog iets — ze beschermen tegen zwangerschap. Dat was ook de originele functie van condooms.

  En wie wil d’r nou een kind van een VVD’er Voor je het weet heb je ook een bezoekregeling. Komt d’r iedere dag een VVD’er bij je over de vloer. Dat moet je niet willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren