Vluchtelingen bedenken nieuwe manier om hardwerkende mensen te duperen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

ELDERS - Hun plan is even eenvoudig als ingenieus: vakanties bederven met hun smerige aanwezigheid.

Open artikel

Reacties (17)

#1 Dehnus

Those Fiends! Oh who can stop them, is there no hero to help us in these dire times. I know CAPTAIN CAPITALISM! In daily life he is mild mannered politician, Geert Wilders, but whenever the white straight, grey and boring men feel threathened he heeds their desperate cry for help!

Within mere moments Mild Mannered Geert will change to Captain Capitalism to help the opressed masses from the ever growing power of the lunatic Left and their allies in the Fabulous Fortress of Fantastic!

GO CAPTAIN CAPITALISM! SHOW THEM WHO IS BOSS!

#2 gbh

Gelukkig heeft SYRIZA de opvang keurig geregeld, Radicaal-Links zet echt de standaard voor extreem humanitaire opvang van vluchtelingen. Hulde!

#3 Bismarck

@2: Leuk dat je SYRIZA de schuld geeft, terwijl Griekenland geregeerd wordt door IMF, ECB en EU, allen bekend om hun Radicaal-Linkse gedachtegoed.

#4 su

@3 Dat is zeker zo. Maar dat neemt niet weg dat SYRIZA nogal boude verkiezingsbeloftes heeft gemaakt waar weinig van terecht is gekomen. Zo zout als gbh het opdient hoeft ook niet, maar dat is nou eenmaal de stok waar hij graag mee slaat. Spoort voor geen meter.

#5 gbh

@3: Je maakt mij niet wijs dat SYRIZA niet meer kan doen, dit lijkt meer op nationaalsocialisme.

#6 su

@5 Ja, want de bootvluchtelingen worden aan de lopende band met Ziyklon-B vergast.. Gast, doe es gewoon normaal. Er is echt genoeg kritiek te leveren op de huidige Griekse regering. Maar wat je nu blaat is niet veel beter dan wat in de waanlink zelf staat.

Het was de vorige conservatieve regering die de huidige situatie heeft geschapen. SYRIZA heef op zijn minst de verblijfsduur in de deportatiecentra weer op zes maanden gezet en kinderen, zwangere vrouwen en zieken er uit gehaald. Niet niks dus, wel te weinig. Maar dan vraag ik mij af wat je dan had gewild. Met de oude garde was het nog slechter geweest. Maar goed, die gebruiken het stempeltje radicaal niet, en alles mag als je het maar als gematigd verkoopt. Wat een farce!

#7 Bismarck

@5: Dan maak ik het je niet wijs, maar als SYRIZA aankomt met extra uitgaven (bv. aan asielzoekers) in plaats van meer bezuinigingen, dan heeft Griekenland toch wel degelijk een probleem. Het is immers bezuinigingen of geen leningen meer, zo rolt de Troika.

#8 Nonkel

@7:
nu ben ik nooit voor extra uitgaven aan asielzoekers, maar het probleem wat je beschrijft vind ik onzin. De Grieken hebben met grote meerderheid op Syriza gestemd waarbij ook hun asielbeleid hoort. Die ECB, EU en IMF kunnen wat mij betreft de boom in. Democratie boven

#9 Sjap

Gatverdamme. Wat een profiteurs zijn het toch ook. net van de boot af, en hup, gelijk met uitkering op hun luie reet op het strand van Kos gaan liggen. Om te kotsen. Ik heb zelfs geen nieuwe telefoon kunnen kopen dit jaar vanwege de vakantie en ik heb maar twee weken vakantie, de rest van het jaar moet ik gewoon werken!

#10 Bolke

Ik zeg goedkope obers genoeg, dan kan onze vakantie net weer een stukkie goedkoper.

#11 gbh

@7: Tuurlijk alles draait alleen maar om geld: Vluchtelingen kunnen zich niet eens als vluchteling registreren!

Het is een zooitje daar, Griekeland is het meest xenofobe land van Europa, vluchtelingen worden schandalig behandeld. Zijn al vele rapporten over geweest van HRW etc. en SYRIZA heeft nog geen bal gedaan.

Schandalig dat ze hier wel de bek vol hebben over hoe de VVD uitgeprocedeerde asielzoekers wilt behandelen (en terecht) maar hoe bij een bevriend partijtje die vluchtelingen onmenselijk behandeld en ze gewoon aan hun lot overlaat alles afgeschoven wordt op anderen.

#12 Keijzer

@11: Het staat de “vluchtelingen” altijd vrij om naar gebieden in Afrika die door het Vrije Westen worden gecontroleerd te vluchten.
Of naar de Islamitische staten in het M.O. Dat ze zelf in Afrika voor Mugabe of het Amc kiezen is niet mijn probleem aan de andere kant ben ik best bereid ze op te voeden tegen relevante betaling.

#13 zuiver

Toch slim van die vluchtelingen: het contrast tussen die blauw geklede dikke mevrouw uit Manchester en die arme, magere, donkere mensen, die daar liggen en niet meer op kunnen staan van de honger is sterk!

/een bepaalde ongedefinieerde gemoedstoestand, ongelijk aan, maar gelijkend op cynisme

#14 Co Stuifbergen

@12: En waar moet een vluchteling heen die niet voor Mugabe gekozen heeft?
http://www.parlementairemonitor.nl/9353000/1/j9vvij5epmj1ey0/vinaqcbxrbxv

#15 JANC

@14: Dat moeten we registreren: Dat waar alle niet-Nederlanders op stemmen. En als het de “verkeerde” stem is, krijgen ze geen hulp. Net zoals met de Grieken. Diegenen die op Syriza stemden krijgen geen “gratis geld”. Snap dat dan!

#16 AndreSomers

Waarom wordt er hier gedaan alsof het onderwerp van het artikel zo bizar is? Ja, er is vluchtelingenleed. En nee, ik heb ook geen zin om op mijn vakantie daar op deze wijze mee geconfronteerd te worden, en ik kan me dus helemaal voorstellen dat het inderdaad je reis verpest. Is dat het grootste leed op deze wereld? Natuurlijk niet. Maar dat maakt het niet minder reëel. En reken er maar op dat dit ter plekke ook een grote economische impact gaat hebben. Als de toeristen weg gaan blijven uit de populaire Griekste bestemmingen krijgt de economie daar weer een klap.

#17 JANC

@16: Ik geef een plus voor je reactie. Maar als mensen het smerig vinden dat er op hun vakantiebestemming, waar ze heen gaan om te genieten van de zon er vluchtelingen zijn en je daar over klaagt…

Ik vind het niet van veel medemenselijkheid blijken als je zo reageert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*