Viruswaanzin kaapt leden van nieuwe politieke partij

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

NIEUWS - Zojuist sloot de zitting van de Kiesraad waar werd vastgesteld welke partijen met welke kandidaten mee gaan doen bij de komende verkiezingen. Na de bekendmaking meldden zich een hele rij bezwaarmakers. Het werd een uiterst verwarrende zitting.

Een deel van de bezwaarmakers wilde dat twee lijsten werden samengevoegd. De lijst Vrij en Sociaal Nederland (VSN), ingeleverd door Bas Philipini,  en de Blanco lijst met als eerste kandidaat Zeven, A.J.L.B.., ingeleverd door Anna Zeven, die tot gisteren nog als bestuurslid van VSN stond vermeld op de website van VSN.

Andere bezwaarmakers stelden dat hun naam onterecht op de lijst van Anna Zeven stond en dat ze alleen  op de lijst van VSN hoorde te staan.

Het blijkt te gaan om een fikse ruzie binnen die ontstond toen VSN Willem Engel, de voorman van Viruswaanzin, op de lijst zette. Nadat er binnen de partij bezwaren tegen waren geuit, werd Engel van de lijst gehaald. Blijkbaar is er toen een splitsing ontstaan en loopt er momenteel een onderzoek naar de inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel waaruit moet blijken wie nu wel of niet de terechte bestuursleden van VSN zijn.

Anna Zeven is aanhanger van Viruswaanzin en het is natuurlijk haar (en haar medestanders) goed recht om met een eigen partij op de proppen te komen. Maar minstens een van de bezwaarmakers gaf aan dat haar ondersteuningsverklaring voor de lijst van Zeven niet geldig kan zijn omdat het een gescand document is en niet het originele papieren document dat zij heeft ingeleverd.

De Kiesraad stelde weinig met de bezwaren te kunnen doen en dat ze de letter van de Kieswet volgt. De twee lijsten blijven dus bestaan, maar diverse kandidaten worden geschrapt omdat er niet genoeg ondersteuningsverklaringen voor zijn. Tot 9 februari kunnen er bij de Raad van State nog bezwaren worden ingediend. Maar als de Kiesraad niet de middelen heeft om onderzoek te plegen naar de rechtsgeldigheid van ondersteuningsverklaringen, wie dan wel? Het Openbaar Ministerie?

 

Reacties (32)

#1 Michiel Koperdraat

Leer het nu eens: de club heet VirusWAARHEID !!!

#1.1 Frank789 - Reactie op #1

De waarheid is dat het cluppie Viruswaanzin heette.
En om te verhullen dat ze leugens verspreidden hebben ze geprobeerd het om te dopen naar Viruswaarheid.
Veel trappen er nog in ook.

#1.2 Bismarck - Reactie op #1

Ze kunnen zichzelf wel zo noemen, maar het blijven viruswaanzinnigen die met waarheid weinig op hebben.

#1.3 Michiel Koperdraat - Reactie op #1.2

Gelukkig trekken ze zich niet veel aan van dommeriken als jullie, die braaf de huidige staats-puppy-training volgen. Want uiteindelijk komen zij niet zozeer voor henzelf in opstand, maar voor alle onbewuste mensen in Nederland die geen idéé hebben wat er zich nu afspeelt, en dus voor het behoud van onze rechtsstaat en de grondrechten van mensen.

#2 Reinaert

Maar ik noem het WAANZIN.

#3 J.Lewis

Bas Filippini is controlled opposition. Heeft met o.a. zijn onbetrouwbare acties, achter de rug om medepartijleden bij de KvK schrappen, zich zeer onbetrouwbaar getoond. Bas heeft niet de beweging op poten gezet maar dat zijn de Virus waarheid aanhangers en later is Bas op een rijdende trein gesprongen en dacht dat hij de oprichters even aan de kant te kunnen zetten. Dat noem je achterbaks en parasiteren op iemand anders inzet. de oprichters hadden vanuit hun visie, liefde vrijheid vertrouwen, teveel vertrouwen in deze Bas en hebben aan den lijve gemerkt hoe hij echt in elkaar steekt.

#3.1 majava - Reactie op #3

Kom op, toon een beetje liefde voor Bas.

#3.2 Michiel Koperdraat - Reactie op #3

In ieder geval kunnen we helder vaststellen dat áls iemand in de rol van controlled opposition een nieuwe partij, die tegen de disproportionele coronadictaten in opstand komt, zou willen torpederen, hij prima als draaiboek de acties van Filippini had kunnen volgen… Succes gegarandeerd.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #3
  • Vorige reactie op #3
#3.3 Rene - Reactie op #3

Wat je zegt klopt niet Bas Pillipini was wel dergelijk de initiator en oprichter van VSN , hij heeft Anna Zeven en Mordechai Krispijn erbij betrokken waarschijnlijk omdat hij dacht dat zij op de zelfde lijn zaten ,toen verscheen in ene Willem Engel ten tonele en wat er daarna is gebeurd weet ik niet precies het fijne van , ik weet wel dat er van alle mis is gegaan bij de registratie bij de kiesraad en dat ze toen gesplitst zijn ,waarschijnlijk een botsing van Ego’s .

#3.4 Rene - Reactie op #3.3

Moet natuurlijk zijn ; Bas Fillipini .

#4 Michiel Koperdraat

Wie dit heeft bekeken, weet precies hoe het zit met dat zogenaamde ‘kapen’ van leden, én hoe het zit met de fraudegevoelige verkiezingen de komende week:
https://youtu.be/u3UuodBBvxY

#4.1 Frank789 - Reactie op #4

Een video van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie met Willem Engel.
Nou, dan weet je het wel…

#4.2 Michiel Koperdraat - Reactie op #4.1

Nee Frank789, dan weet je het juist nog niet.
De Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie is een integer initiatief, en men werkt zeer precies volgen de regels van zo’n onderzoek. Wat zij onderzoeken, doen ze goed, zuiver, zonder er een mening over te hebben, puur als inventarisatie van wat mensen (wetenschappers, analisten, journalisten, zorgmedewerkers en hoogleraren) te vertellen hebben uit ERVARING.
Daar kan de politiek nog veel van leren. Bekijk dus die video, op dat je daarna kunt zeggen: ‘nu weet ik het’. En dan pas kun en mag je er een oordeel over vellen. Dat is vanzelfsprekend prima.

#4.3 Frank789 - Reactie op #4.2

Nee Michiel Koperdraat, als je de lijst van getuige “deskundigen” bekijkt van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie dan zit die vol oplichters, kwakzalvers, antivaxxers, virusontkenners, zweefteven, warhoofden en wat dies meer zij.
De commissie is dus verre van integer en buitengewoon eenzijdig en onwetenschappelijk in haar aanpak.
En van WC Engel hoef ik al helemaal niks meer te zien, dat kan ik onderhand dromen. Hoe onwetenschappelijk Engel te werk gaat kun je hier lezen: https://kloptdatwel.nl/2020/06/06/de-denkfouten-van-willem-engel-het-coronavirus/

Voor de geïnteresseerden een kort overzicht van een paar van de deskundigen van de BPOC:
Maurice de Hond
Dr. Peter (Pieter) Borger
Jan Bonte
Rob Elens
Elke de Klerk
Pierre Capel
Berber Pieksma

#4.4 Michiel Koperdraat - Reactie op #4.3

Allemaal toppers!

#4.5 Rene - Reactie op #4.3

Maurice is een zeer gedegen statisticus of sociaal demograaf zoals hij het zelf noemt ,Peter Borger is moleculair biologisch onderzoeker , Jan Bonte is Neuroloog , Rob Elens is huisarts en heeft zeer velen gezien met corona ; allemaal zijn zij deskundig in hun eigen vakgebied en zitten ze inderdaad niet op een lijn met het door de overheid gevoerde beleid .Dan Elke de Klerk ; ik geef toe zij is wel een beetje wappie .
Pierre Capel is emeritus hoogleraar experimentele immunologie ; niet de eerste de beste en heeft tevens biochemie gestudeerd , Berber Pieksma is ook wel een beetje een wappie . Dus van de 7 mensen die je hier noemt zijn er 5 deskundig ieder in zijn eigen vakgebied en zijn er 2 huisartsen die een beetje de weg kwijt zijn . Rob Elens had en heeft gewoon gelijk dat wanneer je hcq voorschrijft i.c.m met Zink in de eerste lijn mensen sneller en beter herstellen van corona , maar er spelen allerlei politieke belangen waarom dit niet beter onderzocht wordt ,Pierre Capel is denk ik zo’n beetje de meest deskundige persoon in Nederland op het gebied van Corona ,Maurice de Hond wees als eerste in Nederland op de rol van Aerosolen bij contractie van het virus en op het belang van goede ventilatiesystemen m.n in verpleeg en verzorgingstehuizen , in publieke gebouwen en op scholen met welke kennis vervolgens weinig is gedaan door de overheid (op de basisscholen werden er in de winter de ramen open gezet ) ,hij is zelfs co-autheur van een peer reviewed paper over dit onderwerp .

#4.6 Frank789 - Reactie op #4.5

Je zegt het zelf al; Peter Borger, Jan Bonte , Rob Elens, Elke de Klerk, Berber Pieksma, geen van allen is viroloog, immunoloog, epidemioloog o.i.d.

Pierre Capel is …. een beetje doorgedraaid. Gebeurt zelfs Nobelprijswinnaars.
https://twitter.com/pjvanerp/status/1280488313791676417

Maurice de Hond is een eigenwijze drammer die onwetenschappelijk met cherrypicking denkt wetenschap te bedrijven.

Met hydroxychloroquine loop je hopeloos achter:
This Tuesday March 2, WHO announced in a memo released in the British Medical Journal that Hydroxychloroquine was not recommended as a preventive drug against Covid, relying on six randomized clinical trials, results have shown the inefficiency of the product to fight against severe coronavirus. In addition to those studies, a study carried out by Epi-phare, lead to the same conclusion.

https://www.sortiraparis.com/news/coronavirus/articles/223435-covid-who-does-not-recommend-hydroxychloroquine-as-a-preventive-drug-against-the/lang/en

#4.7 Rene - Reactie op #4.6

Dit gaat over hcq als een preventief middel tegen covid19 dat is een heel ander verhaal dan het gebruik in de eerste lijn als geneesmiddel i.c.m zink , vind echt dat hier te weinig onderzoek naar gedaan is en dat Rob Elens te makkelijk weggezet is als kwakzalver .er zijn wel studie’s gedaan naar het gebruik van hcq als geneesmiddel m.n in Frankrijk ,maar daar is zo veel bij mis gegaan dat ze er maar mee gestopt zijn; ( veel te hoge doseringen en gebruik in een te laat stadium van het ziekteverloop ) , je moet de belangen van big pharma niet onderschatten ( die willen vooral vaccins pushen ) .

#4.8 Frank789 - Reactie op #4.7

[ dat Rob Elens te makkelijk weggezet is als een kwakzalver ]

Rob Elens is het type dat zegt “ik nam een dropje en daarna gooide ik 10 keer “munt” achter elkaar. Dus drop is goed tegen “kop” gooien.

[ je moet de belangen van big pharma niet onderschatten ]

Je moet de belangen van types als Bannon en de Tea Party niet onderschatten die overal Poetins willen neerzetten en waarbij twijfel zaaien het middel is om daar te komen. Zij vinden altijd wel zwakkeren van geest die liever de recalcitrante onbetrouwbare niet-deskundige eenling geloven die er voortdurend naast zit (M. de Hond/Trump), in plaats van de duizenden zwijgende ter zake deskundige wetenschappers te volgen.

#4.9 Rene - Reactie op #4.8

Hier ; er is gewoon onderzoek gedaan in Nederlandse ziekenhuizen door o.m Nederlandse internisten en daaruit is gebleken dat het gebruik van hcq bij covid in een vroeg stadium effect heeft op het aantal mensen dat op de ic belandt ;https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971220321755

#4.10 Frank789 - Reactie op #4.9

Hier; er is inmiddels al veel meer onderzoek gedaan en daaruit is gebleken dat:

“Hydroxychloroquine werkt niet tegen COVID-19, verder onderzoek zinloos” februari 2021
https://www.nd.nl/cultuur/wetenschap/1020141/hydroxychloroquine-werkt-niet-tegen-covid-19-verder-onderzoek-z

Jouw onderzoek van 10 oktober liet alleen minder doorstroom naar de IC zien, niet minder sterfte.

#4.11 Michiel Koperdraat - Reactie op #4.5

Er zijn inmiddels vier goedwerkende geneesmiddelen tegen corona, dus: indien tijdig ingezet zullen er weinig problemen zijn, wellicht alleen bij mensen met een zeer slechte gezondheid.
Toch wordt alleen maar ingezet op ‘vaccinatie’ (gen-tech-experiment) waar mensen ook weer ziek van worden. Deze doorgedramde spuiterij is werkelijk zeer verdacht en dient waarschijnlijk een heel ander doel.
Zelf doe ik aan geen enkel aspect van de huidige puppy-training van de staat mee. Geen mondluier (ook niet bij het stemmen, wat geen enkel probleem bleek), geen 1.5 meter afstand, geen gen-tech-prik, en geen avondklok of demonstratieverbod. Op een gegeven moment wordt burgerlijke ongehoorzaamheid een plicht, zei Mahatma Gandhi; en doe je nooit iets tegen je geweten in, zei Albert Einstein. Daar houd ik mij dus graag aan. Deze mannen hebben 100x meer statuur dan al die Great Reset-fanatici overal in de politiek wereldwijd, die als spreekwoordelijke wolven schaapjes proberen te drillen.

#4.12 Rene - Reactie op #4.11

Grappig er worden vaak dingen toegeschreven aan Albert Einstein die wanneer je het checkt vaak niet blijken te kloppen ,dus had hem even gecheckt , maar dit heeft hij wel letterlijk zo gezegd . Zo haalde Willem Engel een keer ( foutief ) Einstein aan met de volgende quote ; “Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten” echter ; Wikiquote meldt dat de vroegste versie van deze uitspraak te vinden is in een publicatie van de zelfhulpgroep Narcotics Anonymous uit 1981; ruim na Einsteins dood dus. m.a.w Einstein kan dit nooit zo gezegd hebben .

#4.13 Sjors - Reactie op #4.11

Ik vind het ironisch dat je de maatregelen van de overheid wegzet als puppy-training wat alleen opgevolgd wordt door schaapjes, maar dat je zelf volkomen kritiekloos achter elke halvegare kwakzalver die allang ontkrachte pseudowetenschappelijke nonsens verkondigt, aanloopt. De ironie ten top.

  • Beantwoorden
  • Volgende reactie op #4.11
  • Vorige reactie op #4.11
#4.14 ellen de groot - Reactie op #4.11

Misschien kan Michiel Koperdraat minder hoog van de toren blazen met het citeren van Gandhi en Einstein ‘doe je nooit iets tegen je geweten in’.
Waar was je geweten toen je zelf duizenden euro’s gemeenschapsgeld achterover drukte? De Groningse sociale dienst was destijds wel woke! Nemo est perfectus!

#4.15 P.J. Cokema - Reactie op #4

zegt dhr. Koperdraat die zichzelf ‘Influencer kieslijst 30 (Lijst Zeven)’ noemt.
Wij van WC-Eend….

#4.16 Michiel Koperdraat - Reactie op #4.15

Tja Cokema, cynisme is vooral pijnlijk voor wie eraan lijdt…
Wij van WC Engel (jazeker W.C. zijn zijn voorletters! Willem Christiaan :-) ) zijn heel goed geïnformeerd! Daar hebben we dan ook héél veel tijd ingestoken. Tijd die de meeste mensen zich niet gunnen, waardoor ze niet geïnformeerd zijn en disproportionele dictaten slikken die algehele en internationaal erkende grondrechten met voeten treden. Dat is niet erg verstandig. Cynisme weegt hier niet tegenop, want, zoals Wayne Dyer zo mooi zei: “er bestaat geen grotere onwetendheid dan oordelen over iets waar je geen verstand van hebt”.
Informeer je dus beter, bijvoorbeeld door de door mij aangeraden video met open hart en hoofd te gaan bekijken. Succes!

#5 Michiel Koperdraat

Ook weer interessant!
https://fb.watch/4jeJQUqe0n/

En over de ‘doorgestoken kaag’ natuurlijk ook!
https://jensen.nl/

#5.1 Frank789 - Reactie op #5

Je maakt het wel bont…
Eerst een link zonder enige toelichting plaatsen, vervolgens een spamlink naar een t-shirtverkoper.

#5.2 Rene - Reactie op #5.1

Ach ; iemand die Robert Jensen als referentiepunt heeft kun je toch al niet serieus nemen .https://apps.who.int/gpmb/board.html

#6 Rene

Frank789 volgens mij heb je niet eens de moeite genomen om het betreffende artikel te lezen ; het is een hele gedegen studie geweest uitgevoerd door alle samenwerkende Nederlandse ziekenhuizen .

#6.1 Frank789 - Reactie op #6

Ik heb het gelezen, daarom zei ik ook “Jouw onderzoek van 10 oktober liet alleen minder doorstroom naar de IC zien, niet minder sterfte.”

Je moet altijd afgaan op de latere uitvoerige overzichtstudies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*