1. 1

  Ik ben letterlijk op afstand en ik zie het gebeuren. Breedveld heeft wel een punt, maar zijn rant over de Hollandse opvoeding neigt naar de verheerlijking van het rottinkje. Eigenlijk is hij ook gewoon fout.

  De vraagt rijst : is er wel iets goed?

  Zijn verheerlijking van de buitenlandse kinderen (Frans, Engels) die allemaal braaf zitten en pootjes geven is een idealisering van het vreemde. Hij woont er niet, kent de interne werking van die samenlevingen niet.

  Verheerlijking van een land waar het eten goed is (Frankrijk) leidt tot waanideeën.
  Niet alles wat Breedveld zegt is goed.

 2. 3

  Okee, als de boodschap is, zoals die Sa’id Vanenburg zegt op Twitter, “dat er nu geroepen wordt dat het een klein groepje is, bij Marokkanen/moslims de aard van het beestje“, dan is daar wat voor te zeggen. Door dat stuk van Breedveld kwam ik echter niet heen, je kon hem gewoon tussen de letters door zien genieten van het feit dat autochtone jongeren een half dorp hebben afgebroken en minstens één gezin hebben getraumatiseerd. Nuance en ironie kan ik waarderen, maar dit is gewoon vitriool.

 3. 5

  Echt, wat moet die vent nog in Nederland. Alles hier is slecht, zelfs terreur staat China is beschaafder omdat daar meisjes met korte rokjes rondlopen (Dit heeft hij letterlijk zo gezegd) maar toch blijft hij in Nederland.

  Ik denk dat Peter diep van binnen ook wel weet dat het probleem bij hem ligt en dat zijn racistische rants tegen Nederlanders daarvan een projectie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren