Verdonk probeert paranoia

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Verdonk probeert paranoia

Balkenende zit in een complot tegen TON!

0

Reacties (8)

#1 Joost

Lol! Zelfs de Televaaglezers lachen haar uit.

ToN is geschiedenis.

#2 Anne

Ik hoop wel dat ze het tot aan de volgende verkiezingen volhoudt. Ben erg benieuwd naar haar verkiezingsspotjes.

Rita in een kano die Geert rechts (maar fatsoenlijk!) probeert in te halen. Rita op een baggerschuit met een TON-vlag. Plastic rood-wit-blauwe tulpen, Delftsblauwe tonnen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het beste vermaak is leedvermaak toch?

#3 Chris

Mooiste zin:

(we zijn een bedreiging voor) “de bestuurlijke elite, de mensen die in Den Haag de dienst uitmaken. Die weten heel goed wat er gebeurt als we aan de macht komen”

Het is een beetje de muis die naast de olifant loopt en denkt dat ie zo lekker loopt te stampen. Alleen is de olifant weg en zit het stampen alleen nog in haar eigen hoofd.

Overigens vond ik haar introductie van een “spoils system” nog best een interessant punt; alleen jammer dat het, zoals alles bij Verdonk, zo overduidelijk voortkomt uit persoonlijke rancune.

#4 Teun

Ik hoop dat deze uitspraak ook weer een paar kiezers wegjaagt:

”Het is natuurlijk zo dat we een bedreiging zijn voor de bestuurlijke elite, de mensen die in Den Haag de dienst uitmaken. Die weten heel goed wat er gebeurt als we aan de macht komen”, waarschuwt ze. “

Stelt ze hier een soort politieke pogrom voor? En Verdonk zou toch ook moeten weten dat je in Nederland nooit ‘aan de macht komt’ middels verkiezingen.

#5 KnapZak/nietzoslim

Bijltjesdag he

#6 Bismarck

We kunnen er wel om lachen, maar dit stukje verwijst toch naar echte paranoia:

De laatste rel was de breuk met haar pr-adviseur Kay van de Linde, die het veld moest ruimen nadat hij ToN ‘gebakken lucht’ had genoemd. Verdonk ziet ook in deze affaire de hand van de Haagse macht: “Die beschadigingsactie wordt in ieder geval van die kant aangestuurd.”

#7 pedro

Jaja. Zo is het bij Pim ook begonnen. Sindsdien is het een beproefde tactiek van rechts om een slachtofferrol aan te nemen. En omdat er één idioot was, die hem een martelaarsrol gunde, zal deze tactiek daar voorlopig ook gehanteerd blijven. Pim heeft immers nooit de kans gehad de kiezers te bewijzen, dat hij een querulant was.

#8 Koos

Altijd lachen. Maar ja, ze komt ook weinig of niet met echte voorstellen.

De grote concurrent Wilders daarentegen zorgt dat hij in het nieuws is en blijft. Vechtend tegen de zijn persoonlijke islamitische bierkaai.

Het leukste is dat deze madam begonnen is bij de PSP, en de laatste keer in de 2e kamer nog veel meestemde met voorstellen gedaan in de linkerkant van het parlementsgebouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*