Veertien foute verkiezingsaffiches…

En dan nog vragen waarom de opkomst zo laag is…

Open artikel

Reacties (7)

#1 Joost

Nou, ik vind het wel meevallen, gezien de budgetten en idioten die meedoen.

#2 gronk

Die van de PvdA bergeijk, die is toch door de VPRO gemaakt als persiflage, he? Net zoals die VVD-hockeydames in Nunspeet. Zoiets kan toch gewoon niet echt zijn. Toch?

#3 Raaphorst

Die van de Piratenpartij fout? Juist de beste verkiezingsposter die ik ken, die doet de kiezer tenminste niet af als een volslagen debiel.

#4 Fokko

@2: Die van VVD Nunspeet staat wel op http://www.nunspeet.vvd.nl, dus tenzij hun website gehackt is, is dat echt hun verkiezingsposter.
Qua PvdA Bergeijk, zou het nog zo kunnen zijn dan http://www.pvdabergeijk.nl niet hun echte website is (geen .pvda.nl domein), maar ook daar is hij te vinden (overigens vind ik die nog niet heel gek).

#5 Diener

Die van de Pvda Bergeijk is echt geniaal, laat exact zien hoe het met de partij is gesteld: totale identiteitscrisis, in rouwkleuren gehuld, en dan die man die dat rode sjaaltje op een ‘losse’ VVD manier tog nog maar heeft omgedaan.. en ze kijken erbij alsof ze net te horen hebben gekregen dat ze morgen gaan sterven.
Ik hoop dat ze de poster, of ie nou echt is of niet, op het hoofdkantoor ophangen en eens goed gaan evalueren.

#6 Derpjan

@3

Hij is (leuk) fout omdat het poster zichzelf tegenspreekt.

#7 penderie

Ik kan hier wel om gniffelen, maar ik weet niet of het goed is. Het is al moeilijk om geschikte mensen voor lokaal bestuur te vinden en dit draagt daar negatief aan bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*