Van Basten racist!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Van Basten racist!

Seedorf, Kluivert en Davids dupe van voorliefde voor blanken.

0

Reacties (15)

#1 Mark

Niemand begrijpt zijn selectie beleid volledig. Waarom wordt de witte Huntelaar niet meegenomen?

Maar we kunnen toch wel stellen dat Kluivert niet presteert en/of geblesseerd is bij zijn eigen club dus terecht niet is geselecteerd. Seedorf heeft nooit goed gepresteerd in het NL elftal, maar ja, hij moest altijd op een voor hem vreemde positie spelen. Davids is over zijn hoogtepunt maar kun je er altijd zeker bijhebben. Castelen was uit vorm terwijl

Dus wat mij betreft is er heel wat te zeggen voor San Marco’s keuze. Dat racisme zijn criterium zou zijn is borrelpraat en een ongefundeerde belediging voor zo’n grote speler.

#2 Jogy

Simpel geredeneerd. Op dit moment is er geen Surinaamse voetballer die veel beter is dan de rest die op het veld staat. Seedorf doet het goed bij AC Milan, maar zoals zo veel andere vedetten richten ze weinig tot niets aan in het nationale elftal. Dat zag je ook net bij Argentinie tegen Servie-Montenegro. Stankovic, normaal een grote jongen bij Interationale presteerde wederom zeer zwakjes.

#3 knut

aha, dus die actie met kalou was gewoon een schijnbeweging. Was hij altijd al goed in.

#4 turk

Ik zou die uitspraken van een paar cafebezoekers niet serieus nemen. Ieder imbeciel ziet de kalou affaire. Dan kun je zo een man toch niet een racist noemen. Vreemd nieuwsbericht. Gevolg: Nu gaan we denken dat alle surinamers zich zo voelen. is niet waard om te plaatsen.

#5 Mark

Ja daar heb je gelijk in Turk, het bericht zegt weinig over de gemiddelde Surinamer.

#6 turk

Nieuw generatie, nieuwe ronden en nieuwe kansen.

#7 Joost

Maar het zegt weldegelijk wat over de bekrompenheid van sommigen… In het artikel wordt overigens gesuggereerd dat deze sentimenten breed worden gedragen.

#8 Mark

Dat is precies waar Turk kritiek op heeft. Het artikel suggereert maar geeft geen uitleg. Daarom kan je het als ongefundeerd en tendentieus opvatten.

#9 Joost

Maar goed, kan zo’n artikel dan iets anders zijn dan suggestief?

Anders kan je bijna geen artikel schrijven. Dan had er hier bijvoorbeeld een opiniepeiling bij gemoeten.

#10 turk

de vraag is, wat wil je horen, wat wil je niet horen, wat willen ze dat je hoort en wat willen ze niet dat je hoort.

Helaas is de media EEN BEETJE buiten kunnen en mogen doorheen geschoten. Jammer. 20% van de media mag van mij geschrapt worden.

aanslagen, ongelukken, moedernatuur verschijnselen, sport, politiek, blijdschap, enz. OK. Nieuws noemen ze dat. De rest is tijdvulling.

#11 Anoknownn11

Nederland kan wel verkomen . en ik kun het ze, maar met moeite. ze hebben niet genoeg kracht, en er is niet echt goed samen spel. De jongens als kluivert , davids en seedorf zouden hun steentje goed kunnnen bij dragen.

Mara van basten is hypocriet. omdat oranje al door was liet hij alle “zwarten” spelen tegen argentinië , ineens zag je , landzaat , babel , maduro en een of ander jaliens. mensen die ik niet eerder had gezien. en Ja ik moet zeggen het spel werd ineens wat spannender . ze speelde goed samen vooral de combinatie babel, maduro en landzaat.

#12 Outsider

wie zei ook alweer dat de volkskrant een zgn ‘kwaliteitskrant’ was?

#13 Anoniem

(reactie verwijderd wegens geen gebruik Nederlands of Engels)

#14 valentino

Van Basten, als je doel was het opschonen van het nederlands elftal dan heb je dat goed gedaan door simpelweg t eluisteren naar het volk. Logisch is het niet. Als je doel was om te winnen dan heb je krampachtig gefaald. Van Nistelrooy kan je niet halverwege een toernooi kwalijk niet te scoren of dat hij voetbal technisch tekort kwam. Dat wisten niet expers al lang. Huntelaar heb je thuis gelaten. Kluivert, Seedorf heb je zonder telefoontje genegeerd, een gesprek was gewaardeerd. Davids voetballend, opbouwend en aanvallend sterk naar huis gestuurd. Als een speler goed is gaat de keuze leeftijd niet op. Dan kom je ook nog eens zeggen dat het elftal te jong is? De ervaren krachten heb je met dat KNVB beleid thuis gelaten. Of nog een andere, we zijn niet aan voetballen toegekomen? Heel Nederland wacht op dat antwoord. Laag excuus om je achter te verschuilen. Een paar jaar geleden was niet de aanval maar de verdediging en de opbouw zwak. Hun handelingssnelheid en baltempo. Ik hoop dat je je verantwoordelijkheid neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*