Twitter gestopt met roken: Bert Brussen is naar bed

Reacties (21)

#1 kevin

Stopt hij ook met op andere manieren de samenleving herinneren aan zijn aanwezigheid? Wat een nare man, die Bert Brussel. Overigens: Sargasso, je bent laat. Gisteravond was FN er al bij: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/roeptoeter.html

#2 PB (ex-BP)

Met dank aan Femke Halsema.

#2.1 Bismarck - Reactie op #2

Dat heeft Femke dan goed gedaan.

#3 NietJeZus

Is dit ook al nieuws?

#4 aynranddebiel

Hihi, Bert Brussen. In de tijd dat hij zijn anti-partij oprichtte voor de Nijmeegse Studentenraad vond ik hem wel een leuke trol, maar hij is zichzelf later wel heel serieus gaan nemen.

#5 Eric

Arme Bertje, er wordt geframed met zijn uitspraken en ze worden uit hun context losgezongen. Het hele verhaal is één lange litanie tegen precies het gedrag waar hij zelf de ultieme exponent van was. De zelfreflectie is dus nog ouderwets beperkt…

#6 frank

Goh, het is eigenlijk een beregoed stuk. Ik heb alleen voortdurend last van cognitieve dissonantie als ik denk wie het heeft geschreven…….

#7 Kok

Ik heb deze dwaas wel eens gezien in een talkshow. Dan is hij de lafheid en beleefdheid zelfde. Typsiche geval van een internetwarrior.

#7.1 lapis - Reactie op #7

Nou geeft hij dat zelf ook aan in het stuk. Dus wat dat betreft kun je hem geen gebrek aan zelfkennis verwijten.

#7.2 Micowoco - Reactie op #7.1

Wel schattig dat hij er zo snel achter is gekomen.

#8 Share

Ik weet er niks van, maar telt een paar berichten per dag echt als incidenteel tweeten ?

#8.1 Bismarck - Reactie op #8

Voor gewone stervelingen zoals u en ik (ik twitter niet) niet, maar voor twitteraars uit de Twitter Top-40 geldt minder dan 100 tweets per dag als incidenteel twitteren.

#8.2 Share - Reactie op #8.1

Jezus op je smartphone zeg, 100 twiets per etmaal lol. Maar ik snap die top-40 van je niet helemaal. Dhr Cliffbundy zou 212.776 tweets hebben gestuurd? Da ken toch nie jonguh? Of is die punt en komma en dan per dag of zo?

#8.3 Bismarck - Reactie op #8.2

Nee, dat is gemiddeld 24 tweets per uur.

#9 Johan

De Tags bij dit artikel zijn geniaal.
Verdere toevoegingen niet nodig lijkt me. Tags zeggen alles al.

TAGS: Autisme, Bert Brussen, bipolaire stoornis, hetze, hysterie, Twitter

#9.1 Olav - Reactie op #9

Het lijkt me anders niet leuk voor mensen die autisme hebben, of bipolaire stoornis. Hetze, hysterie en Twitter passen wel bij elkaar.

#9.2 NietJeZus - Reactie op #9.1

En die opmerking is dan weer bijzonder kwetsend voor mensen die Twiiter hebben ;)

#9.3 Olav - Reactie op #9.2

Maar die hebben het aan zichzelf te wijten.

#10 Joost

Ik vind het stuk van Bert vooral een sterk stukje verantwoordelijkheid afschuiven. Het was altijd z’n alter ego die iedereen verrot schold. Bertje zelf was het niet.

#11 kevin

Als ik zo op zijn twitter kijk, kan die man het inderdaad echt niet laten. De omschrijving van Beukman op Frontaal Naakt vond ik wel treffend: Bart Brussel die zegt dat ‘ie slechts incidenteel gaat twitteren, is net als de alcoholist die zegt af en toe nog maar enkele glazen te drinken.

#12 edge

@bert Brussen: Jongen, ‘jullie’ hadden die nummers van politici niet gepubliceerd, dat was Edge. Beetje pronken met andermans veren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*