Timothy Brown, de enige ter wereld die van Hiv genas

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Nick

Eerste reactie op het artikel: “Leuk voor die man dat hij geen hiv meer heeft, maar het is nooit bewezen dat hiv leidt tot aids. Er zijn namelijk geen wetenschappelijke artikelen waarin deze bewering wordt hardgemaakt.”

#1.1 piet de nuttige idioot - Reactie op #1

een kennis van me was ook van die ‘school’. Die kuren waren vergif en een complot. Ging naar Frankrijk waar een soort dokter was die peperdure kruidenmengseltjes voorschreef.
Na 2 jaar was er niks meer van over. Maar tot op het laatste moment was ze overtuigd van haar gelijk…

#2 Mozzarella

Je bent van harte uitgenodigd om het tegendeel te bewijzen.

Zelf kan ik alleen een serie artikelen vinden van Robert Gallo in de Science van 1984. Deze geven echter alleen een correlatie tussen hiv en Aids. Bovendien heeft de journalist Janine Roberts aangetoond dat hij gefraudeerd heeft.

#2.1 Prediker - Reactie op #2

Janine Roberts heeft vooral aangetoond dat ze geen idee heeft wat AIDS is, dat ze op haar website aanduidt als ‘autoimmune deficiency syndrome’. AIDS is echter een afkorting van acquired immune deficiency syndrome.

Toch knap, zo’n beginnersfout van iemand die zegt twaalf jaar bezig geweest te zijn met onderzoek en een copernicaanse revolutie in het denken over HIV/AIDS wil bewerkstelligen.

Volgens Janine Roberts zijn virussen trouwens sowieso compleet verkeerd begrepen. Virussen zouden volgens haar slechts werkloze berichtjes zijn die meegestuurd worden in ‘envelopjes’ tussen cellen. Roberts heeft geen enkele medisch-wetenschappelijke achtergrond, geen laboratoriumonderzoek gedaan, niks.

Dat Robert Gallo gefraudeerd zou hebben in zijn paper op de manier zoals Janine Roberts, heb ik hier al eens gedebunked.

#2.2 Mozzarella - Reactie op #2.1

Ik laat het redigeerfoutje in het boek maar even voor wat het is (het boek is trouwens geredigeerd door een arts, die ongetwijfeld weet wat aids betekent).

Al deze wetenschappers zijn het trouwens met Roberts eens en hebben gevraagd om intrekking van Gallo’s papers.

Dat virussen volkomen verkeerd worden begrepen vind ik wel logisch eigenlijk. Van hiv bijvoorbeeld snappen ze nog steeds heel weinig. Na dertig jaar onderzoek weet men nog steeds niet waarom het tien jaar latent blijft en opeens het afweersysteem vernietigt.

Verder geven de artikelen van Gallo alleen een correlatie aan tussen hiv en aids, en dat wordt in de wetenschap niet als een bewijs gezien. En andere artikelen ben ik nog niet tegengekomen. Jij ook niet blijkbaar, anders had je ze wel genoemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*