The Post Online online

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Gefeliciteerd jongens ende succes

Open artikel

Reacties (13)

#1 Joost

Ik vind het zo gods moeilijk ze te feliciteren omdat die Bert Brussen er aan het roer staat.

#2 Snebbert

Geweldig initiatief!!1! ze hebben naast de landelijke versie gelijk ook al een lokale uitgave voor Amsterdam: http://www.amsterdampost.nl Dit gaat nog eens heel groot worden!

#3 Krekel

Maakt van lulletjes ballen, neem ik aan?

#4 Bolke

Brussen vermelde Sargasso nog ff op Radio 1 vanmiddag.

#5 Prediker

Ik heb even gekeken, maar ik zie nog geen prikkelende meningen, verhelderende analyses of iets anders waarmee ThePostOnline zich onderscheidt van al die andere meningensites. Journalistieke stukken heb ik niet of nauwelijks kunnen ontwaren.

En let wel: Mootz is ook mislukt. En dat was een initiatief van Charles Broekhuizen, Pieter Storms en Nina Brink.

En kent u Opinio nog? Ook op de fles.

Komt bij dat Bert Brussen een hol vat is, en Mark Koster in de Pers het roddelrubriekje mocht volkletsen (samen met die blonde doos die later haar ziel voor een habbekrats verkocht heeft aan de roze duivel, ik bedoel natuurlijk Powned).

Dit wordt dus helemaal niks. Ik voorspel dezelfde resultaten als op, zeg, de Dagelijkse Standaard of de Joop, en dat gaat onvoldoende advertentie-inkomsten genereren.

#6 Levi

@Bolke in welk opzicht, waarschijnlijk was het weer huiliehuilie? Waarom interviewt een zichzelf serieus nemend medium als Radio 1 überhaupt iemand als Bert Brussen?

#7 Kalief

Laten ze eerst maar eens zorgen dat die site gaat werken. Scroll voor de grap eens helemaal naar onder en klik op de linkjes voor Contact, FAQ of Colofon.

#8 Bolke

@6: ALs atwoord op de vraag of er nog meer interresante websites waren, en brussen heeft elke week een radio item bij ‘vrijdag middag live’ op radio 1.

#9 Sikbock

De Jaap gaat dus op in The post online. Prima wat mij betreft. Ik kom er graag, het niveau ligt er regelmatig een stuk hoger dan hier op sargasso. Daarbij worden links en rechtsdraaiende idioten gelijk geband. Groot voordeel.

#10 Gyurka Jansen

@Prediker, wat je er van vindt moet je uiteraard voor jezelf uitmaken, maar qua voortbestaan lijkt het me niet zo discutabel zoals je hier suggereert. Het blijft uiteindelijk een voortzetting van en uitbreiding op DeJaap, daarmee zijn we al sinds 2009 online, dus de vergelijking met Mootz ed gaat daar toch echt mank.

#11 Levi

@gyurka ik heb twee woorden voor je: Bert Brussen, ik heb nog twee woorden voor je: Bas Paternotte. Ben je inmiddels overtuigd van de nutteloosheid van De Jaap, ook zijn jullie al sinds *kuch* 2009 online…? Weet je wie er ook sinds 2009 online was?

#12 Prediker

@10 – Een blog draaiende houden is één ding; maar ik heb begrepen dat de bedoeling van The Post Online is dat er geld mee wordt verdiend, om een professionele staf en vaste columnisten van te betalen.

Daartoe is een investeerder aangezocht, en die wil zijn centjes terugverdienen.

Ik vraag me gewoon af welk verdienmodel daarachter zit. Maar ik begrijp na wat Googelen dat Koster en Brussen online-content willen gaan aanbieden aan andere kranten en tijdschriften, voor hun online afdeling, en hopen daarmee voldoende inkomsten te genereren.

Ik weet het niet hoor… heb je daar een opiniesite als voertuig voor nodig?

#13 Max Molovich

@10: alleen de naam al geeft aan dat de ambities van The Post Online iets anders zijn dan die van De Jaap. Ik begrijp best dat De Jaap haar eigen naam is ontstegen. Het is ooit begonnen als een beetje pesterige reactie op joop.nl, om te laten zien dat je ook zonder gemeenschapsgeld een succesvolle opiniesite op kon zetten. Missie meer dan geslaagd. Ik kan me voorstellen dat een naam als De Jaap verdere ambities in de weg staan. Maar om dan meteen met een even generieke als megalomane naam als The Post Online op de proppen te komen, dat is dan meteen het andere uiterste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*