Taakstraf voor Robert Oey

NIEUWS - Filmmaker Robert Oey heeft een taakstaf van 40 uur gekregen voor verboden wapenbezit.

Het wapenbezit kwam aan het licht toen de zoon van burgemeester Halsema werd aangehouden door de politie toen hij met vrienden ongein uithaalde op een verlaten woonboot. Bij de aanhouding gooide de jongen het wapen weg.

Het was een onklaar gemaakte revolver, die documentairemaker Robert Oey voor een van zijn producties had gebruikt.

 

 

Open waanlink

 1. 2

  Moet je een burgemeester die met zo’n criminele echtgenoot en een vergelijkbaar onopgevoede zoon wel zo’n ambt laten bekleden? En nog wel in ’s lands hoofdstad? En met zo’n irritant spraakgebrek?

 2. 7

  Wat een achterlijke, goedkoopste straf ter aller tijden van de vieze onder-de-deurmatter De rechter zelf die hem ter boete had gelegd.
  Niet erg gewoon voor die rare Oey die levensgevaarlijke wapen stiekum in de lade had gestopt, te wetende dat iemand hem toch zou vinden, én wel in het huis van zijn vrouw Femke zonder geweten. Dat is zeker geen goede doende vertrouwen in hun huwelijk! Daar kijk ik echt heel erg vies tegen, behalve burger-meester-es Femke. Dat kan ze zelf niets aan de schuldige doen, absoluut schuldvrij. Alleen vraag ik me wel af of zij het straf ervan vindt…..

  Van ‘Rijke komaf families’ krijg je het ook altijd wat, de Arme families en of hardwerkende arbeidersgezinnen nog harder onder de duim leggen.

  P.S.

  @1 Het heeft niets met buitenlandse links terrorist te maken, want de zoon van de ouders is nog lang niet van de politieke partij bekend.

 3. 8

  @2: Het gaat om een nep-wapen voor gebruik in films. Ik denk dat deze activiteiten geen gevolgen hebben voor het functioneren van de burgemeester.

  Hoogstens kan ik mij voorstellen dat ze wat meer tijd aan haar gezin wil gaan besteden n.a.v. dit incident, want ze had natuurlijk huisvrouw moeten blijven want blijkbaar kan ze de opvoeding niet aan haar echtgenoot overlaten.

  Overigens vind ik het gedrag van haar zoon ook weer niet heel extreem (aan vrienden een nep-pistool laten zien).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren