1. 1

  Rechtsstaat, prullenbak, kieper?

  Wel godverdegodver, hoho. En hoe was het voorheen dan ook alweer in de rechtsstaat? De vuile vieze…de vieze vuile smerige gore kolerelijers *in woede stikt*

  In de wasstraat zul je bedoelen

 2. 3

  Bizarre berichten. Een vice-president van een enorm privaat bedrijf (Stratfor’s Vice-President for Counterterrorism and Corporate Security) dat taal uitslaat als “Move him from country to country to face various charges for the next 25 years. But, seize everything he and his family own, to include every person linked to Wiki.”

  En dit bedrijf LEVERT intelligence aan geheime diensten van overheden?

  Hier wordt ik echt anarchistisch van. Een privaat bedrijf dat de democratische rechtstaat kan overrulen.

  “Don’t fuck with the CIA” zei men in het begin van Wikileaks tegen Assange. De CIA is een schoothondje van dit soort bedrijven.

 3. 6

  dat is juist de grap, onderhand zijn er honderden ‘agencies’ die elkaar concurreren, de loef af proberen te steken met (al dan niet verzonnen) ‘scoops’, waarin een kleine miljoen mensen werkzaam zijn. Waarvan een groot deel toegang heeft tot ‘classified information’. En die worden geacht allemaal betrouwbaar te zijn, dat is natuurlijk helemaal een giller.
  Is al van een tijdje terug, volgens mij op Sargasso ook al uitgebreid aan bod geweest, maar kan nooit kwaad om weer eens op te rakelen:
  http://projects.washingtonpost.com/top-secret-america/articles/a-hidden-world-growing-beyond-control/

 4. 10

  Het taalgebruik is inderdaad stuitend. Geeft goed aan met wat voor soort schorem we te maken hebbben. Wat me toch niet helemaal duidelijk wordt is de rol die dit bedrijf speelt, welke invloed ze precies hebben.

  Is deze eikel die meent dat mensen met hun hoofd in een volle WC-pot geduwd moeten worden in de positie om dat te effectueren, of zijn dat maar private fantasietjes van hem?

  En: welke zaken doet deze vrolijke firma in Nederland?

 5. 11

  nee, daarom is het goeie zaak de bewijzen (dat dat niet zo is) een beetje rond te strooien.
  Als mensen dat niet oppikken en je daarom maar een lastige querulant vinden jammer, soit.
  En ’t is sowieso een epische beerput. Bier & chips pakt, zeggen ze dan geloof ik…

 6. 12

  ze verkochten weer informatie aan bedrijven (die voor een deel weer zaken doen met Nederlandse bedrijven) – Dow, Goldman Sachs, the usual suspects.
  Ik weet niet in hoeverre ze ‘classified’ informatie verhandelden, (voor de hoogste bieder?). De paar dingen die ik tot nu toe gezien heb doen je van de ene verbazing in de andere vallen. En er schijnt nog een hoop te komen, de beerput is nog lang niet leeg.
  there is something rotten in the kingdom…
  (een paar wanen vd dag eerder staan er meer links)

 7. 13

  In de loop van de tijd (en in het bijzonder na het Curch-committee en de Iran-Contra affaire) is gebleken dat het noodzakelijk was om de afdeling vuile operaties zo veel mogelijk te privatiseren.

  Xe (Blackwater) is daarvan het resultaat en deze firma ook.

  YP heeft gelijk: dit gaat daar al een jaar of 50 a 60 zo.

 8. 14

  Heel eng. We hebben al meerdere waanlinkjes voorbij zien komen waaruit blijkt dat de CIA zelf niet te beroerd is om tot extreme vormen van uitlokking over te gaan om “terroristen” te vangen, maar dat doen ze misschien uit een soort misplaatste dadendrang. Als er ook nog een winstoogmerk achter zit dan wordt het heel gevaarlijk.

 9. 17

  Namens de firma “bar en boos’ contsateer ik, dat dit bar en boos is.
  Net als black water tuig idd, maar dan in ander vaarwater.

  En al dergelijke private tuig onrganisaties;grasduinen in elkaars bestanden,en werken,vriendendienstjes,en of betaalde servicsen.
  En gezien de detentie centra ook geprivatiseert zijn en winsten moeten maken…is het geheel nogal lucratief….

  Tel daarbij op, zonder,enige reden je levens;lang in voorarest mag zitten; en volila; iran is er heilig en vrij bij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren