1. 5

  Wat een grap deze reacties. De meeste subsidies worden niet teruggevorderd ondanks dat er gefraudeerd is. Deze subsidie wordt teruggevorderd doordat de vvd aan de bel is gaan hangen. Frauderende en wanpresterende bankiers, vastgoed maffia etc ook keihard aanpakken maar ook dit soort allochtone uitvreters en hun pvda trawanten

 2. 6

  De reden dat de VVD een controle eiste was omdat het gezicht van die tweemansstichting in opspraak raakte als handenschudweigerende docent op de hogeschool van Amsterdam.

  Toen ging er ineens een lampje branden. Kortom: als die man zijn kop beneden het maaiveld had gehouden, was het gewoon een stempelstuk geweest.

  Maar dat zegt toch vooral iets over de afwezige controlemechanismen bij de gemeenten. Men geeft wel geld, maar verzuimt te controleren of het ook goed besteed wordt, tenzij zo’n club of persoon achter die club in opspraak komt.

 3. 7

  @5. Gelukkig zijn we de corrupte bal praatjesmaker Frits Hoefnagel helemaal vergeten. Een echte VVD-er. En meneer Hoogervorst die zich liet leiden door de zorgverzekeraars en nu een onafhankelijke autoriteit is wat betreft het financieel wezen. Hahaha En dan heb je nog meneer Wiegel, die op een post zat voor de ziekenfondsen. Die man heeft nog nooit wat gepresteerd, toch wordt hij op handen gedragen door het domrechtse VVD-smaldeel, met zijn nooit inhoudelijk kritiek, meer gezwam op alles wat niet zoals hem denkt. VVD is niets anders dan een stel ballen, die eens even zullen vertellen hoe de wereld in elkaar steekt. Voor hun eigen doen. Wassenaar rules. De arme luitjes ach… zoals ze maar beheersbaar zijn. Gelukkig is de VVD gratis voor het bedrijfsleven, alleen de belastingbetaler mag incasseren.

 4. 9

  @5: Nou, dat zijn een paar forse stellingen. Ik vraag me af, of je die kunt bewijzen, of dat je zo maar wat roept.

  Ik zou dus graag zien, dat je bewijst, dat er bij de meeste subsidies gefraudeerd wordt, of dat je bewijst, dat subsidies, waarbij aantoonbaar gefraudeerd is, niet terug worden gevorderd. Ik denk dat je geen van tweeën kunt bewijzen.

  De vraag of deze subsidie alleen terug wordt gevorderd, omdat de VVD aan de bel is gaan hangen, is niet te beantwoorden, want de VVD is aan de bel gaan hangen, voordat de subsidie gecontroleerd werd. Of dat bij de controle een stempelstuk zou worden, zoals prediker beweert, is ook niet meer dan een veronderstelling. Waarbij ik niet weet, hoe goed de gemeenteraad in Utrecht subsidieaanvragen controleert, maar van vele andere subsidies weet ik wel, dat de besteding van die subsidies uitgebreid verantwoord en gedocumenteerd moet worden, en dat er daar regelmatig bedragen terug worden gevorderd.

  Het zou trouwens heel wat sjieker hebben gestaan voor de VVD, als ze de vragen naar aanleiding van de subsidie-verantwoording hadden gesteld ipv naar aanleiding van de weigering van een docent aan de Hogeschool van Amsterdam om vrouwen de hand te schudden. Nu lijkt het er toch een beetje op, dat men is gaan zoeken naar een stok om de hond mee te slaan, en als de controle op subsidies ook buiten deze subsidie veel en vaak te kort schiet, is de VVD in de gemeenteraad van Utrecht daar mede verantwoordelijk voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren