1. 2

  Ik zou graag een referendum willen over het continu maar bacillen in elkaars gezicht ademen. In Japan dragen mensen als ze ziek zijn vaak al mondkapjes om te voorkomen dat ze anderen aansteken, maar ik zou in Nederland graag zien dat we verplicht pestmeestersmaskers gaan dragen:

  [img]http://i.imgur.com/8DDtFrW.png[/img]

  Het zou in deze door de islam geobsedeerde tijden waarschijnlijk worden geframed als een omweg naar de boerka, maar ik verzeker jullie dat het me puur gaat om de hygiëne en het verhogen van de weerbaarheid tegen een eventuele pandemie. Want het klinkt natuurlijk wel leuk en als een goede remedie tegen overbevolking, 30 tot 40% van de wereldbevolking die omkomt bij een globale uitbraak van de superpest, maar stel dat je postbode bij de slachtoffers zit. Dan kan je lang wachten op je pakket van Bol.com!

  Daarnaast zijn de esthetische en olfactorische voordelen van het pestmeestersmasker uiteraard ook niet te ontkennen.

 2. 7

  @2: Zot! … Hoewel, als Wilders spreekt wordt je wel telkens geconfronteerd met een serie van ‘ontploffende’ medeklinkers.

 3. 8

  @1: Veel aandacht voor de schakende vrouw gisteren vanuit het hemelse Iran, elders niet:

  (leukste stuk zit tussen 3:20 en 4:09, vooral het eind)

 4. 11

  @10: Wait a minute … niet zo’n gek idee om Dijsselbloem zijn eigen rotzooi te laten opknappen (Hudson heeft het weliswaar over de rol van het IMF, maar Schauble en Dijsselbloem waren in 2015 de ehh … politieke (banken)politie-executeurs. D. nota bene zonder formeel juridisch mandaat, hallo zeg).

 5. 12

  In 2016 werden er in Nederland 193 duizend personenauto’s gesloopt, aldus het CBS. Op een totaal aantal personenauto’s van 8,22 miljoen (=2,4%). In 2000 werden er 310 duizend personenauto’s gesloopt 4,9% van de 6,34 miljoen personenauto’s in NL

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2017/02/schermafbeelding-2017-02-26-om-09-04-04.png[/img]

  In 2000, bij een slooppercentage van 4,9% duurde het ruim 20 jaar voordat de gehele personenautovloot zou zijn gesloopt en vervangen door nieuwere auto’s.
  In 2016 (bij een slooppercentage van 2,4%) duurt het ruim 40 jaar voordat alle personenauto’s zijn gesloopt.

  [img]https://cassandraclub.files.wordpress.com/2017/02/schermafbeelding-2017-02-26-om-17-24-02.png[/img]

  Het lijkt erop dat de personenauto’s in Nederland steeds langer meegaan.

 6. 13

  @12

  Of: in het verleden werden oude auto’s meestal gesloopt, maar tegenwoordig worden ze steeds vaker geëxporteerd.

  [img]http://www.clo.nl/sites/default/files/styles/clo_infographic/public/infographics/0135_003g_clo_16_nl.png?itok=uz7ukZ0l[/img]

  (Resultaat van een half minuutje googelen.)

 7. 21

  Bij wijze van curiositeit heb ik Afshin Ellian genoemd. Geen sprake van dat zijn beweringen voor zoete koek moeten worden geslikt.

 8. 22

  @17: Evenveel als de moord op Fortuyn: Helemaal niets. Of, als je de retorica volgt: Evenveel, een rode haring.

  @21: In het geval van Ellian, kun je er beter eerst van uitgaan dat hij liegt, tot er bewijs van het tegendeel geleverd wordt.

 9. 23

  @16
  Kijk naar de context van die quote, zie daarvoor het volledige interview van #14. Hij vergist zich er niet in dat hij Pim Fortuijn bedoelt. Hij zegt ‘Still, after his death, the party won enormous, I believe 26 seats in parliament, one sixth of the parliament.’ Dit kan enkel en alleen op Pim Fortuyn slaan. ‘De’ partij kan niets anders zijn dan de LPF, hij weet zelfs het behaalde aantal zetels correct te noemen: 26. Dat het op Theo van Gogh zou slaan, is onzinnig: er was geen ‘de partij’ van van Gogh, en rond de dood van van Gogh (2-11-’04) waren er geen verkiezingen, de eerstvolgende was pas op 22 november 2006, meer dan twee jaar later.

  In het hoofd van Wilders zijn die twee moorden samengesmolten, om het verhaal dat hij zichzelf wijsmaakt -onbewust- kloppend te maken. Dat verhaal is het verhaal van de islam als moordzuchtige ideologie (let ook op wat hij zegt: Pim Fortuyn is ‘killed and murdered’, nogal dubbelop). Als je bedoelt dat hij zich op die manier vergist: oke. Maar overduidelijk kloppen de feiten niet, zoveel geeft Wilders ook toe.

  @Bismarck
  Hoewel Volkert van der G. overduidelijk geen radicale moslim was, heeft hij altijd volgehouden dat hij de moord pleegde vanwege het gevaar dat Fortuijn zou betekenen voor zwakkeren in de maatschappij, waaronder –vooral– moslims. Als het alleen Afshin Ellian zou zijn, soit. Maar de moordenaar geeft zelf ook toe dat hij reageerde op de strijd die Fortuijn voerde tegen de islam.

 10. 24

  @6: vroeger was je niet zo, niet zo duidelijk…
  Waarom nu wel?

  Kan het zijn

  1. de scary superbug
  2. smetvrees die is gegroeid
  3. dr. Strangelove weer eens gezien

 11. 26

  @24: Dat is niet juist, bijna 5 jaar geleden heb ik ook al iets gezegd over de westerse toilethygiëne (of het gebrek daaraan), en volgens mij was ik toen ook al vrij duidelijk:

  Als je poep aan je handen of gezicht hebt, zou je dat ook alleen even afvegen met een papiertje? Lijkt me niet … je zou schrobben met water een zeep. Waarom westerlingen dat met hun kont dan niet doen verbaast me nog altijd. Zeker vóór het sporten lijkt het me fijn als mensen voortaan gewoon eerst hun reet goed schoonmaken, voordat ze met hun natte broek overal op gaan zitten en zo hun melange van doorgelekte zweet en poep verspreiden in fitnessruimtes, zwembaden, parkbankjes, hun eigen meubilair en -Mot verhoede- mijn meubilair.

  Ze testen ook wel eens van hoeveel mensen het dunne filmpje stront afkomstig is dat thans onze fitnessruimtes permanent bedekt: honderden! Ja inderdaad, veeg dat maar eens schoon met je handdoek, alvorens je eigen gezicht af te drogen met diezelfde handdoek. Wie trouwens last heeft van uitslag of eczeem: gefeliciteerd, het komt waarschijnlijk doordat mensen hun reet niet goed schoonmaken na het poepen, doch in plaats daarvan slechts even aanstampen met een papiertje, godbetert!

  Indische mensen gebruiken een tjebokfles, in Thailand gebruiken ze de kraan, soms met een tuinslangetje, in beschaafde kringen gebruiken ze een bidet of in elk geval vochtige toiletdoekjes … de meeste mensen in Nederland gaan echter nog altijd door met het zaaien van stront. Wie stront zaait zal stront oogsten. Ik zeg je: over een aantal jaar kijkt met hier met walging op terug, zoals we nu terugkijken naar de middeleeuwse gewoonte om gewoon in een hoek van de eetkamer te schijten.

  Overigens gloort er al wel wat hoop aan de horizon: in Engeland is de campagne reeds begonnen om mensen te informeren over toilethygiëne. Nu hier nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren