SG-café zondag 04-08-2019

Dit is het Sargasso-café van zondag 04-08-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (4)

#1 majava

https://nos.nl/artikel/2296251-ook-bloedbad-in-amerikaanse-staat-ohio-9-mensen-doodgeschoten.html

Zelfs de NOS heeft het moeilijk om het beestje bij de naam te noemen en dat is best wel triest. De schutter (witte, wellicht christelijke terrorist) in El Paso had volgens de NOS sympathie voor de Christchurch schutter. Nee NOS, hij is een blanke nationalist vol haat. Een racist, anti-immigratie en een alt-right & Trump sympathisant die de omvolkingtheorie omarmt. Christchurch was ‘slechts’ inspiratie.

Die politie in Ohio kan nog niets zeggen over de dader natuurlijk, maar die maakt het ook bont door te zeggen dat het ongebruikelijk is voor elke stad. Man man, het gebeurt bijna elke dag nu.

#2 Bolke

Een land vol met idioten waar je makkelijk aan wapens kunt komen, wat zou er toch mis kunnen gaan?

https://edition.cnn.com/us/live-news/el-paso-tx-shooting-live-updates/index.html

https://edition.cnn.com/us/live-news/ohio-shooting/index.html

#3 Ronzhu

@2 Waar waren vandaag trouwens alle “good guys with guns”?

En laten we dit pareltje van Trump niet vergeten: https://www.theguardian.com/us-news/video/2019/may/09/trump-laughs-after-audience-member-suggests-shooting-migrants-video

Ik struikel trouwens net over dit bizarre clipje, blijkbaar is dit de andere eind van het politieke spectrum aldaar. Een stuk minder gevaarlijk dan MAGA hoedjes maar even idioot. Ik hoop dat het politieke midden daar niet permanent kapot is…
https://www.reddit.com/r/cringe/comments/clwdi6/triggering_language_and_jazz_hands/

#4 Bismarck

@3: Een beetje een jammere vergelijking. Trump zit niet op het eind van het spectrum, hij is in de VS gewoon mainstream rechts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*