SG-café zondag 01-12-2019

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zondag 01-12-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (6)

#1 Krekel

Kennen we libertariërs nog?
Hier een opfriscursus van 20 seconden:

https://twitter.com/LivPosting/status/1200795717088038912

#2 Frank789
#3 AltJohan

@2: waar heb je het over ?

Welke holocaust? ;-)

#4 Hans Custers

@2

Ach, het is in elk geval consequent. Van der Heyden vindt dat zijn omroep een podium moet bieden aan “alle ongehoorden”. Ik ben wel benieuwd of hij dat nog steeds vindt als er zich fanatieke islamisten melden als ongehoord.

#5 Sjors

@2: Van der Heyden verwart ongehoorden dus met idioten. Zouden flat-earthers en creationisten ook uitgenodigd worden voor een serieus debat? Aangezien ze ook klimaatopwarmingsontkenners het woord willen geven lijkt me dat van wel aangezien dat van hetzelfde laken eenpak is.

#6 Krekel

Dit zeg ik niet om het hem kwalijk te nemen – je kunt immers je ouders niet kiezen, en je kan bovendien genoeg legitieme redenen bedenken om Van der Heyden te bekritiseren – maar ik vind het wel psychologisch interessant dat een kind van een NSB’er schijnbaar zo’n sterke drang heeft zich af zetten tegen ‘fatsoenlijk Nederland’.

Die twee zaken lijken me althans wel verbonden: (1) van kindsbeen af al (onterecht) met de nek aangekeken worden door ‘fatsoenlijk Nederland’, om dan (2) als volwassene zó graag tegen ‘fatsoenlijk Nederland’ willen zeggen: “ik heb net als iedereen gewoon het recht op mijn al dan niet ‘foute’ meningen!” (En daarin dan misschien wat doorslaan?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*