1. 6

  @3:

  Ik begin me toch wel zorgen te maken over het klimaat hier in Nederland. Gelukkig hebben omstanders ingegrepen. Die mensen vochten letterlijk voor de vrijheid van anderen en verdienen een lintje.

 2. 9

  Ach ja, selectieve verontwaardiging over/van FvD ‘ik word gedemoniseerd’ huilbaby’s. Beetje gedruk, beetje getrek, dat gaat al door voor ‘vechten’ en ‘belagen’.

  Je zult maar klemgereden worden op de snelweg vanwege je mening, of naar de grond gewerkt en opgesloten, maar dat is slechts perspectief, het échte kwaad zit hem in het laten vallen van folders. Nee, niet verbranden, maar folders uit de hand slaan. Dat het iedereen maar duidelijk is waar de prioriteiten over het zorgelijke klimaat in Nederland moeten liggen.

 3. 11

  @3: Mooie actie. Tsja, ik snap best dat het vervelend is voor FvD aanhangers, maar er zijn heel veel mensen die niets moeten hebben van hun ideologie, vooral in Amsterdam.

 4. 13

  @11:

  Vandaar ook dat omstanders hebben ingegrepen en de belagers zijn gevlucht. Amsterdam heeft zich van haar mooiste kant laten zien. Zou bijna crowdfunding voor ze starten ;p

  @9:

  Stropop. Verder is geweld tegen een 71 jarige flyeraar niet te vergelijken met een steekspel tussen verschillende groepen demonstranten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren