SG-café zaterdag 27-01-2018

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zaterdag 27-01-2018. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (15)

#2 Henk van S tot S

Shell peert er tussenuit.
Misschien is beslag op de tegoeden leggen een beter idee dan de cadeautjes van deze waardeloze regering.
;-)

#3 Le Redoutable
#4 Micowoco

@3: goed zo.

#5 Henk van S tot S

@3:
Hoe verrassend:

De Fascisten van het Forum van Demagogie mauwen omdat ze belaagt worden door antifascisten.
;-)

#6 Inje R

@3:

Ik begin me toch wel zorgen te maken over het klimaat hier in Nederland. Gelukkig hebben omstanders ingegrepen. Die mensen vochten letterlijk voor de vrijheid van anderen en verdienen een lintje.

#7 Grûtte Pier

Zit ik GVD naar die rotkop van Frits Sissing te kijken…
#LF2018

#8 Bismarck

Wie weet komen we nog ergens, want “apen urenlang moedwillig uitlaatgas laten inademen is walgelijk en absurd” vinden we. Nu nog dezelfde standaard voor mensen.

#9 Folkward

Ach ja, selectieve verontwaardiging over/van FvD ‘ik word gedemoniseerd’ huilbaby’s. Beetje gedruk, beetje getrek, dat gaat al door voor ‘vechten’ en ‘belagen’.

Je zult maar klemgereden worden op de snelweg vanwege je mening, of naar de grond gewerkt en opgesloten, maar dat is slechts perspectief, het échte kwaad zit hem in het laten vallen van folders. Nee, niet verbranden, maar folders uit de hand slaan. Dat het iedereen maar duidelijk is waar de prioriteiten over het zorgelijke klimaat in Nederland moeten liggen.

#10 Kacebee

@5: Eén van de belangrijkste kenmerken van fascisten is dat ze niet vies zijn van geweld. Dat zie je hier ook weer.

#11 Lennart

@3: Mooie actie. Tsja, ik snap best dat het vervelend is voor FvD aanhangers, maar er zijn heel veel mensen die niets moeten hebben van hun ideologie, vooral in Amsterdam.

#12 Corrie

Sorry voor de verkeerde naam…Is een oud ding wat ik gebruik. Zag t over het hoofd. Ik ben uiteraard Inje R

#13 Inje R

@11:

Vandaar ook dat omstanders hebben ingegrepen en de belagers zijn gevlucht. Amsterdam heeft zich van haar mooiste kant laten zien. Zou bijna crowdfunding voor ze starten ;p

@9:

Stropop. Verder is geweld tegen een 71 jarige flyeraar niet te vergelijken met een steekspel tussen verschillende groepen demonstranten.

#14 Kacebee

Het is goed dat burgers de mouwen opstropen om wat te doen tegen agressief activisme. Als de politie het niet doet, moeten zij maar de openbare orde handhaven.

#15 lmgikke

Het ware gezicht van AFA: Anti Fascistische Actie….

Wie is erger? de kwaal of de remedie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*