SG-café zaterdag 23-11-2019

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zaterdag 23-11-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (7)

#1 Arduenn

Krachtig pleidooi van Sasha Baron Cohen voor strictere regulering social media: https://youtu.be/ymaWq5yZIYM

#2 Bismarck

Krijgen we er binnenkort een nieuw land bij? Vandaag begint op Bougainville een onafhankelijkheidsreferendum (dat nog een week of twee in beslag gaat nemen). Het is weliswaar niet bindend, maar het is de vraag of de regering van Papoea Nieuw-Guinea de uitslag (vermoedelijk overweldigend pro onafhankelijkheid) naast zich neer kan leggen.

#3 Hans Verbeek

@2: een nieuwe staat bedoel je

#4 Bismarck

@3: Nee, dan had ik dat wel gezegd.

In verder nieuws: Rusland hangt weer een schorsing voor de Olympische Spelen boven het hoofd, deze keer vanwege sjoemeldata. Ook leuk is het interview onderaan met de nieuwe RUSADA-baas Ganoes (binnenkort overleden aan een hartaanval?).

#5 Bolke

@4: Gewoon doping vrij geven, ben je in 1 klap van dat hele gezeik af, scheelt ook een bom duiten en je weet dat iedereen gebruikt dus het speelveld is dan weer gelijk.

Ja, maar dan gaan er mensen dood, NOU EN, niemand verplicht ze om aan topsport te doen.

#6 Bismarck

@5: “Gewoon doping vrij geven, ben je in 1 klap van dat hele gezeik af, scheelt ook een bom duiten en je weet dat iedereen gebruikt dus het speelveld is dan weer gelijk.”
Het scheelt geen bom duiten (sterker nog, het zou sport juist duurder maken, omdat dan meer labs zich op nieuwe doping richten), het speelveld wordt er niet gelijk mee (want niet iedereen zal even ver gaan in dopinggebruik, gezien de bijwerkingen ervan) en je krijgt geheid veel meer gezeik (want vrouwen met baarden, sporters die in de race omkieperen en ergens -genetische modificatie, robotimplantaten, mechanische doping, verzin maar- wil men toch een grens leggen). Bovendien typisch dat je dit elke keer weer roept als je moederland weer eens in het hemd wordt gezet.

#7 Henk van S tot S

@5:

”Ja, maar dan gaan er mensen dood, ………..”

Ik heb zo het sterke vermoeden, dat er een groot aantal in het ziekenhuis belandt en erg dure behandelingen ondergaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*