1. 1

  VN-martelrapporteur: Assange wordt psychisch gemarteld, collectieve vervolging moet stoppen.
  https://www.ohchr.org/EN/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=24665
  https://www.ad.nl/buitenland/vn-rapporteur-assange-is-psychisch-gemarteld~a622dab4/

  Alles uiteraard met (soms niet eens) zwijgend applaus van #HetVerzet, dat ondertussen George Bush (wiens oorlogsmisdaden door Assange & Manning zijn onthuld) volledig heeft gerehabiliteerd als zogenaamde anti-Trump bondgenooot/knuffelbeer.

 2. 2

  (Rotterdam)
  En ondertussen, geheel geen wereldschaal, erg lokaal zelfs. Maar wel belangrijk voor een boel mensen.
  Ik vind het lastig om te poneren hier, schuurt tegen eigenbelang.
  Het daagde een paar dagen terug, tegenwoordig is een grote voetafdruk op ‘social media’ erg belangrijk als je gehoord wil worden. Wat als je, als grote groep mensen, heel ouderwets, geen kabel of vaste lijn internet hebt? En toch gehoord wil worden?
  De gemeente Rotterdam wil en heeft de erfgoedhavens, historische scheepswerf ‘De Koningspoort’ gesloten. Aldus hen is er geen winstgevend ‘business plan’ te maken. Gaat het ook niet over cultuur, maar over vastgoed. Zeggen ze.
  Dat er talloze touristen zich vergapen aan die leuke oude schepen, en dat die schepen onderhouden moeten worden, gaat blijkbaar aan ze voorbij. Dat gaat niet vanzelf, veel werk. En geld.
  Bij deze, schaamteloos vragen om aandacht, via telefoon lijntje. Voor de mensen die iets kunnen geven voor micro ipv macro. Al heeft deze micro best wat signature van macro.

  https://petities.nl/petitions/behoud-de-koningspoort/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren