1. 7

  @6: Wie te vroeg naar de Keukenhof gaat, gaat naar de knoppen.
  Het schijnt dat Japan werkelijk exorbitante eisen aan importartikelen zoals bloemen en vlees stelt, waardoor de productie hier een heleboel gif vereist. En het is leuk voor die megastallenuitbater dat die aan die Japonnezen een flinke lap vlees kan slijten, maar waarom moeten wij dan letterlijk met de stront achterblijven?

 2. 8

  In Berlijn tonen de statistieken een schrikbarende stijgen van het antisemitisme:

  ‘De politie zegt dat die vooral uit extreem-rechtse hoek komen. Mijn ervaring is dat 80 procent niet-Duitser is.’ De politie onderschat bovendien het antisemitisme uit extreem-linkse hoek. Het Israëlisch-Palestijnse conflict als voorwendsel voor antisemitisme.’

  Diezelfde extreem-links hoek die zelf maar al te graag de Godwin kaart trekt. Wat maar weer eens aantoont dat het eigenlijk allemaal 1 pot nat is.

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/in-berlijn-groeit-het-joodse-onbehagen~bdbe9a23/?referer=https%3A%2F%2Fwww.volkskrant.nl%2F

 3. 9

  Omdat ‘we’ zulks ook van moslims verwachten geef ik bij deze alvast te kennen dat ik – zijnde een autochtone, witte en katholiek opgegroeide man – mij op alle fronten distantieer van dit stuk vreten.
  Nu kun je wel verlangen dat dat (net als andersom advocaten die hun cliënten verdedigen) de toegang tot ons landje (cq de EU) wordt ontzegd, maar laat hem gewoon eens zijn hetzerij uitspreken en arresteer hem daarna en hou hem maximaal vast totdat hij -wederom maximaal- veroordeeld wordt (TBS of sanatorium /care). Er zijn vast genoeg roze in blauw-mensen die op de eerste rij willen zitten voor het fotogenieke handwerk.

 4. 10

  @8

  Diezelfde extreem-rechts hoek die zelf maar al te graag de Godwin kaart trekt.

  Je bakt ze weer bruin, meneertje. FTFY. Ik kan er niet boos meer om worden. Alleen nog maar hard om lachen. (Ik weet het, leedvermaak is niet mooi, maar het is sterker dan mezelf.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren