1. 3

  @1: De grote dealmaker weet hoe het werkt. In het vastgoed begint de wederpartij altijd met zeggen dat iets niet te koop is. En anders verover je het gewoon. Daar betaal je toch een leger voor.

 2. 4

  @3: Ik bedoelde meer van: Hij had geen zin om op bezoek te gaan in Denemarken en bedacht dat hij er prima mee weg zou komen als ie kinderachtigheid over de vastgoeddeal voorwendde als reden om dat bezoek af te zeggen (net alsof de aankoop de reden voor dat bezoek zou zijn geweest). Want we zijn inmiddels zover dat we het vanzelfsprekend vinden dat de machtigste man ter wereld zich als een kleuter gedraagt.

 3. 10

  @9: De Britse koninklijke familie heeft helemaal niets uit te leggen. Je trapt hier gewoon met twee voeten in een racistisch gemotiveerde smeercampagne.

 4. 12

  @11: Aan beiden is helemaal niets uit te leggen en wat wel racistisch is, is om nu (sinds het huwelijk) ineens de aandacht hierop te vestigen.

 5. 14

  @12: logisch dat het pas na het huwelijk komt, aangezien Harry daarvoor nooit zo expliciet pro-milieu was. Nu wel, met zijn uitdraging dat 2 kinderen genoeg is om verdere milieubelasting te voorkomen. Logisch, en meer dan terecht, dat hij de wind van voren krijgt als hij privévluchten neemt terwijl hij zegt zo begaan te zijn met het milieu. Zie jij daar echt de hypocrisie niet in?

 6. 15

  @11: Kijk aan, krijg je een reactie, pas je nog even je post aan.

  @13: Dat was te verwachten, maar dat maakt je niet minder naïef of kwaadaardig (ik vermoed al wat langer kwade opzet van jouw kant).

  @14: Nee, totaal niet, het is puur op de man spelen, bij gebrek aan inhoudelijke argumenten. Bovendien ging het in het linkje van #9 wel om meer dan alleen klimaatverandering. In bepaalde media is er gewoon een hetze tegen Markle aan de gang, al sinds de verloving. Die hetze gaat gepaard met allerlei complottheorieën (van Eurabië orde). Blijkbaar gaan daar ook hier sommige mensen in mee.

 7. 16

  @15: Nee, totaal niet, het is puur op de man spelen, bij gebrek aan inhoudelijke argumenten.

  Ach jee, een apolegeet, net zo zinnig om met zo iemand in discussie te gaan als met een flat earther of antivaxxer.

 8. 19

  https://www.geenstijl.nl/5149186/nederland-2019-foei-gesprek-voor-verkrachters/

  Wat n keigaaf land is dit toch. Een van de hoogste belastingen in de wereld maar te bekostigen zorg , voedsel of gewoon zoiets normaals als veiligheid ho maar. Zo krijg je de criminaliteitscijfers wel omlaag. Tis ronduit een grote schande.
  Nee het geld moet natuurlijk richting Europa en migratie. Bedankt Rutte en je globalistische Eurofiele aanhang voor je geweldige prestaties. Epstein zal trots op je zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren