SG-café woensdag 09-09-2020

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van woensdag 09-09-2020. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (7)

#1 Rigo Reus

Uit de roman De rat van Amsterdam van Pieter Waterdrinker, deze zin:

God beware ons voor de romannetjes!
Voor het maandverbandproza, het eliteproza, het boerenzonen- en dochterproza, het feministenproza, het esoterische proza, het niet-westerse migrantenproza, het blanke middenstandsproza, het politieke proza, de literaire verheerlijkers van de natuur, van de heren- en de vrouwenliefde, wier kongsi’s doorlopen tot de hoogste regionen van de cultuur en de politiek; van de valse exegeten van de Bijbel, de Koran, de zweverige yogatroep uit het Verre Oosten, de zelfbenoemde evangelisten van de voortreffelijke Erasmus.

#2 P.J. Cokema

@1: Hee, Pieter Waterdrinker doet een Ilja Pfeijffertje….

#3 bolke
#4 Le Redoutable

De SP dient het hoofdspeerpunt van de FvD als motie in! :

https://nos.nl/artikel/2347506-steun-in-kamer-voor-sp-plan-correctief-referendum.html

Al die populistische partijen zijn ook 1 pot nat, hoe hard ze ook het tegendeel beweren.

#5 Bismarck

@3: Kansrekening: Er zijn inmiddels zoveel mensen die bijzonder domme dingen over Corona hebben gezegd en zoveel mensen die de ziekte gekregen hebben dat er wel overlap moet ontstaan tussen die twee, zelfs als er geen samenhang tussen beiden is.

Maar het is natuurlijk leuker de redenering in het extreme door te trekken en te concluderen dat Filaret dus stiekem met een man getrouwd moet zijn.

#6 Bolke

@5: Tuurlijk, de kans wordt steeds groter dat iemand die iets doms over corona heeft gezegd het uiteindelijk ook krijgt, maar dit geval is natuurlijk wel hilarisch.

#7 Co Stuifbergen

@4: speerpunt van FvD?

Is dat zoiets als een “breekpunt” bij Wilders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*