1. 3

  @1: Volgend jaar is Sail. Dan is het gewoon zaak dat zo’n hotemetotenboot lek raakt, en dan kijken of die borrelende zijden dassen er nog zo over denken. ?

  Als Van Wijngaarden mensensmokkelaars wil aanpakken, dan moet hij mensensmokkelaars aanpakken. En dat betekent dat je in Libië aan land moet. Dat zal juridisch ook wel lukken, want Libië heeft gezag noch handhaving, dus daar kom je dan wel mee weg. Probleem is echter dat de marine daar nog geen Lynx heel kan houden.
  Van Wijngaarden is jurist en hij zal heus wel weten dat de uitkomst van zo’n studie ‘nee’ gaat worden. Maar dat kan dan stilletjes in een la verdwijnen. Blijkbaar heeft Van Wijngaarden van Dijkhoff de PVV-corvee overgenomen.

 2. 4

  Goh, “ABN Amro kijkt allang in betaalgegevens klanten, Rabobank overweegt het ”

  Bij ABN kun je aangeven dat “Helemaal geen tips en aanbiedingen ontvangen. We sturen u dan geen marketingberichten meer. ”
  Maar je kunt niet aangeven dat ze je betaalgegevens niet mogen inkijken en analyseren.
  Laat staan dat je ooit een bericht kreeg dat ze gingen analyseren én verkopen aan derden, en dat er een opt out was.

  https://nos.nl/artikel/2291873-abn-amro-kijkt-allang-in-betaalgegevens-klanten-rabobank-overweegt-het.html

 3. 5

  @4: “Volgens de Autoriteit Persoonsgegevens is het gebruiken van betaalgegevens door een bank om eigen producten aan te bieden “zo goed als zeker in strijd met de privacywet,”

  En dus worden de directeurs gearresteerd, banken vervolgd, volgen er boetes en/of gevangenisstraffen en dwingt de overheid de banken tot naleving van de wetgaat de bankenkoepel in gesprek met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren