1. 2

  @1: Als Trump het al zou kunnen aanwijzen op de wereldkaart, wedden dat hij niet snapt dat het eiland in werkelijkheid vele malen kleiner is door de Mercator projectie?

  Zullen we hem nog even niet vertellen dat Groenland dat ijzige eiland is en IJsland het groene eiland?

 2. 3

  @1: @2: Hij denkt als een makelaar: Als het er warmer wordt kun je heel wat resorts en golfbanen aan die onontgonnen kust kwijt. Dat betaal je uit de olie die er in de grond zit.
  Je moet tenslotte aan de toekomst van je kleinkinderen denken…

  Alleen: Trump kan wel iets willen kopen, maar betáált hij dan ook?

 3. 4

  Goh, ik zat aan heel andere aspecten te denken. Waar het begin 20e eeuw nog redelijk normaal was dat je gebieden (en dus ook hun inwoners) aan andere landen verkocht, is sinds de oprichting van de VN toch in ieder geval in democratische landen het zelfbeschikkingsrecht van de inwoners leidend. Je zou dus zeggen dat niet de Denen, maar de Kalaallit in eerste instantie te bepalen hebben of (en hoe, want denk even aan die andere eilandbewoners van “shithole” Puerto Rico en hun behandeling door Trump) ze deel willen gaan uitmaken van de VS.

 4. 5

  Even iets anders. Die Thijs H(ermans), die vandaag in de rechtbank verscheen. Dat is nu toch wat interessanter geworden, niet? Mogelijke hulp van ouders? -zijn die al goed onder de lamp gezet? Medeplicht bij driedubbele moord lijkt me geen klein vergrijp. En dan zijn internet zoekopdrachten over precies hoe hij zich nu verdedigt: ‘deed het in een psychose’.

  Blijf het verder raar vinden hoe de media hier mee om gaat en mag gaan. Media: Eerst die wazige foto’s elke keer, terwijl er perfecte plaatjes bestaan, inclusief mooie lach. Dat Thijs opeens H-puntje is geworden is dan de wet (toch?) waar men zich aan heeft te houden, inclusief balkjes. Dat is in dit geval niet zo ‘hilarisch’, maar met die pillen verkopende atleet in Hongarije onlangs was dat wel het geval. Die is te vinden op tal van beelden die gemaakt zijn tijdens z’n presteren en daar is ‘ie nu opeens wazig gefilterd.

  Toch wel fijn dat er niet zo’n ophef is over Thijs. Zelfs geen café-postje was ‘ie waard bij ons eigen centrumrechtse publiek. Geen moslim he.

 5. 6

  @5: [ is dan de wet (toch?) ]
  Nee, dat is het beleid van de meeste media.
  En dan zijn er uitzonderingen als het hoge bomen betreft of als het toch al op straat ligt dat operazanger Marco B. iets gedaan heeft.

  Bij Geenstijl zijn ze veel minder terughoudend met balkjes en achternamen maar ze criminaliseren bv politici door ze juist mét balkje af te beelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren