SG-café vrijdag 13-12-2019

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van vrijdag 13-12-2019. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

Reacties (8)

#1 Henk van S tot S

Deze boeren kunnen niet op mijn sympathie rekenen.
Er zijn er trouwens meer die hun “geliefde dieren” mishandelen.

#2 Henk van S tot S

Nog wat agrarisch (bestrijdingsmiddelen) nieuws.
Het wordt wel goed gesust, maar zonder bestrijdingsmiddelen lijkt me toch beter.

#3 majava

Volgens de staatssecretaris zaten er goede bedoelingen achter het vrijgeven van de dossiers, namelijk om de ouders zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Maar daarbij zijn wel fouten gemaakt,

Die stas is Menno Snel. Deze quote waarbij Snel opmerkt dat er “fouten zijn gemaakt” door de belastingdienst is niet van vorig jaar, of van enig moment voor het debat van afgelopen week, waar hij door het stof ging en tegelijk blunderde voor de publieke tribune in de tweede kamer. Nee, het is vandaag. En alweer fouten. Hoe heeft die man nog krediet? Hoe kijken collega’s hem nog aan?

Wat Menno moet doen is eerst de top van de belastingdienst en alle personen met verantwoordelijkheid op dit dossier eruit mieteren en als die operatie klaar is zelf aftreden. Alleen dan verdien je in mijn ogen nog enig respect.

#4 Rigo Reus

Minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten heeft in samenspraak met premier Rutte en minister van Landbouw Carola Schouten, besloten tot drastische maatregelen nadat de boeren Airport Eindhoven bezet hadden:’Soms moet je helaas besluiten tot drastische maatregelen, zeker omdat Eindhoven ook een militaire functie heeft. We hebben, in verband met de nationale veiligheid, besloten de colonne tractoren die op de startbaan reed, te bombarderen. We hebben de de situatie tot Kerst nu zeker in de hand.’

#5 Joop

#6 Bookie

RTÉ will not censor Shane MacGowan’s performance of ‘Fairytale of New York’ on Late Late Show
https://www.irishpost.com/news/rte-will-not-censor-shane-macgowans-performance-fairytale-new-york-late-late-show-175339?fbclid=IwAR0JyDFEo8pnnQ_CBvzcU4K0TxTLKTiPYa_-pXJypdj98G8_Vt9iJTACv9E

Ik ben toch benieuwd of hij echt komt. Wat ik van deze held weet is dat het vrij slecht gaat. Als Bob Dylan al een Nobelprijs heeft dan moet Shane hem helemaal krijgen.

#7 beugwant

In het onderzoek naar wat te doen met een bodemloze put mag het dempen ervan niet worden onderzocht..
’t Is dat ik vandaag een hoogbejaard huisdier heb laten inslapen en dus even wat anders aan mijn hoofd heb dan die corrupte knuppels in het gouvernement.

#8 Rigo Reus

@7 Rust zacht en jaag forever Bello.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*