1. 3

  @2: Mee eens. Maar Volkert-achtige acties hebben we al gehad, joh. Neem die anti-windmolen activisten, toch hardcore klimaatactivisten nietwaar? Die bedreigingen aan het adres van bedrijven van hardwerkende Nederlanders was één, maar asbest storten op plaatsen waar mensen komen is gewoon terrorisme. Ik ben ook klaar met die stemmingmakerij, Le R. Kappen met die Baudets en Clintel mannetjes. Voor je het weet vallen er doden.

 2. 5

  @2, @3. Het is wat.
  Vorige week liep het boerenprotest uit de hand (recordfiles op de snelwegen, een hek omver gereden, malieveld bezet met honderden tractors) en nu weer het klimaatprotest.

 3. 6

  Weet je, misschien kunnen we de mensen, of het nou boeren of extinction rellies zijn, wat kalmeren als we wat aan het klimaat zouden doen. Is iemand daar al op gekomen?

 4. 7

  @1:
  Tsja, hoe trap je je bondgenoten in de kloten. De VS laat zich weer eens van zijn minst betrouwbare kant zien. De koerden zullen zich de volgende niet weer opstellen als voetvolk voor de VS. Ongelooflijk stomme actie.

 5. 8

  @2: ”De demonstranten zijn op de grond gaan liggen, in elkaar gehaakt. Agenten gaan ze een voor een af en zeggen: ‘Ik ga je arresteren of wil je nog zelf weg?’ Het gaat allemaal volgens het poldermodel.”

  Ben trouwens benieuwd of oom agent ook ingrijpt bij de volgende boeren actie: https://nos.nl/artikel/2305102-actiegroep-kondigt-nieuw-boerenprotest-aan-op-16-oktober.html

  Enne zou de AIVD de Farmers Defence Force ook al schaduwen?
  klinkt heel erg terroristisch :)

  Zoals @5: zegt; het is toch allemaal wat in dit land. Het lijkt wel Frankrijk, iedereen staakt en blokkeert maar snelwegen.

 6. 11

  Ik hoor nog bar weinig uit guurrechtse hoek over dat Turkije gedoe. Wilders postte een anti-Erdogan plaatje, maar Greet kijkt hard weg over de rol van de VS in de mogelijke nieuwe vluchtelingenstroom. Geen woord daarover, geen plaats in de afbeelding. Wel voor een ISIS-booslim. Wat die laatste er nu mee te maken heeft?

  Wilders heeft duidelijk meer meer meer vluchtelingen nodig. Zo werkt dat toch altijd met die VVD gasten. Justitie? Zo verkutten dat je elke verkiezingen wat te zeiken hebt over hardere aanpak van dit of dat. Infrastructuur? Meer asfalt en harder rijden = meer files = elke verkiezingen opnieuw kunnen pleiten voor meer en breder asfalt (gejuich). Vluchtelingen? Elke oorlog en inmenging in het M.O. steunen die stromen op gang brengen, om elke verkiezing te kunnen hameren op immigratiepolitiek (of grenzen dicht in het geval van de we love Star of David politici).

 7. 14

  @7: Een ongelofelijk stomme actie – als je doel is vrede in Syrië en een goede strategische positie voor de VS. Als je doel is om Poetin blij te maken, dan liggen de zaken natuurlijk heel anders.

  Overigens heeft dit ook een interessante link met impeachment: Senator Lindsey Graham praat maar wat graag Trump naar de mond, hij was ook een van de weinige senatoren die Trump de afgelopen dagen actief verdedigde in de pers. Grote uitzondering: de Koerden in Syrie:

  “If I’m an Isis fighter, I’ve got a second lease on life,” Graham told Fox News. “So to those who think ISIS has been defeated, you will soon see.”
  “I like President Trump, I’ve tried to help him,” Graham said. “This to me is just unnerving to its core.”

 8. 16

  Onze grote oranje wereldleider heeft zichzelf weer een stukje verder boven het gewone volk verheven:

  ” … if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, …

 9. 21

  @15: LOL Bolke, van alle illegale zaken in Syrië is de aanwezigheid van Amerikaanse troepen wel het minste om je druk om te maken

  @19: Ook Poetin Bolke, met jouw strategisch inzicht in de situatie ter plaatse moet jij dat snappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren