1. 2

  @1: Is leerzaam voor de leraren en zorgpersoneel, dreigen met geweld, intimidatie, openbare gebouwen/wegen bezetten, het werkt, je krijgt er je zin mee!

  Misschien wordt ik op m’n ouwe dag iets te rechts-reactionair, maar ik zou er geen probleem meer mee hebben als de ME/het leger de boeren terug de stal in mept.

 2. 5

  „Natuurlijk ben ik te koop”, zei Joost Niemöller. „Ik heb ook reclamedingen gedaan. Godzijdank niet onder mijn eigen naam. Dus als iemand mij vraagt: ‘Zou je daar of daar over willen schrijven, ongeveer in jouw lijn maar toch niet helemaal’, dan sta ik ervoor open.”

  Uit het boek van Arnold Karskens. En die gaan nu samen ON beginnen… tegen de corrupte media…

  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/11/28/ongehoord-als-een-journalist-te-koop-is-a3981964

 3. 7

  @6: Het is inderdaad een schande als de Britse Conservatieven een tv-station willen straffen.

  Maar op zich vind ik het wel een interessant vraag of een politieke partij zelf moet kunnen kiezen wie naar een debat afgevaardigd wordt.
  Het gaat tenslotte om de partij, niet om de partijleider, als het goed is.

  Maar het rechtvaardigst zou zijn om regeringsleiders niet voor een debat uit te nodigen, want zij komen toch al het meest op de televisie.

 4. 9

  @7: Nou ja, als de opzet van een programma een debat tussen partijleiders is, lijkt me duidelijk dat die keuze er niet is. Daarnaast lijkt het me ook normaal dat alleen de uitgenodigde gasten daadwerkelijk in een TV-programma (elk TV-programma!) verschijnen en dat politici (en al helemaal niet die van de regerende partij) niet mogen dicteren wie er in een programma verschijnt.

  “Het gaat tenslotte om de partij, niet om de partijleider, als het goed is.”
  In het Britse verkiezingsstelsel gaat het juist altijd om personen en landelijk dus uitsluitend om de partijleider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren